Forretningsmøde i Aarhus – 3 spisesteder du bør overveje

Sponsoreret indhold

Forretningsmøder bliver hver eneste dag, holdt på kryds og tværs af landegrænser i hele verden. Disse møder, er ikke bare hvilke som helst møder mellem virksomheder, men ofte enormt vigtige i forhold til handler, samarbejde, sammenføring og klienter. Skal du snart have et vigtigt møde som du står i spidsen for, er det derfor også vigtigt at du nøje planlægger dette inden. Hvis forretningsmødet skal afholdes i Aarhus, så er du kommet til det rette sted. 

Aarhus er byen, som emmer af muligheder. Særligt, når det kommer til gastronomi. Der er forretningsmøder, der bliver holdt i virksomheder og så er der også dem, der foregår på gode restauranter, samt barer. Heldigvis er Aarhus fantastisk i den forbindelse, hvorfor du bør overveje én af de følgende restauranter til forretningsmødet. Hvad enten du skal snakke fuldmagt i CVR regi, udvidelse af din virksomhed, salg eller andet, så er Aarhus stedet. Læs mere om hvad en fuldmagt skabelon er, via linket. 

Malt

I Ceresbyen finder du restauranten Malt, som er beliggende i det gamle bryggeri, der havde eksistens fra 1856 og helt indtil 2008. Restauranten byder ikke blot på en fantastisk historie bag sig fra bryggeriet, men tilbyder også god dansk mad, med et moderne twist. En perfekt lokation til forretningsmødet, hvor der også er fokus på dansk kultur og gastronomi. Der er naturligvis også god grund til at tjekke øl- og vinmenuen ud på spisestedet.

Basso

I Aarhus ligger den italienske restaurant Basso. Her fokuseres der på små og lækre retter, fra det italienske køkken. Konceptet fungerer som social dining, som også kan være oplagt til et forretningsmøde, hvor der skal åbnes op for samtalerne. På deres hjemmeside, kan du se mere omkring deres retter, samt vinkort. 

Nordisk Spisehus

Skal det være gourmet når forretningsmødet skal afholdes, er det værd at overveje at booke bord på Nordisk Spisehus. Restauranten har desuden mødelokaler, som kan lejes med det fornødne udstyr. Menuen består af forskellige retter fra verdenskøkkenet, som de dygtige kokke har kreeret. Du kan forvente sublime madoplevelser, fra dette anmelderroste spisested. 

Vælg den rette restaurant

Der er stor forskel på mennesker, så derfor bør du nøje overveje hvilken restaurant du vælger til forretningsmødet. Det er ikke altid du kan vide, hvem du skal til møde med, men undersøg det gerne så vidt muligt. Det kan have påvirkning på mødet, om hvorvidt maden er god eller vedkommende du skal til møde med kan lide dette.