Forbered og spis maden på altanen

Der findes ikke noget så idyllisk og romantisk som at spise på altanen. Når aftensolen kigger frem, og varmen fra maden trækker op i luften. Et glas rødvin er heller ikke dårligt, og sidder man sammen med sin familie eller tætte venner, kan det ikke blive bedre. Dog er man også begyndt at få øjnene op for at lave mad på selve altanen. Her kan man vælge at tage grillen med ud på altanen, eller man kan vælge at investere i et udekøkken, der egner sig til formålet. På den måde sikrer man sig også, at man har bordplads, og man kan lave alt maden udenfor i stedet for kun en del af det. Der findes både små og store udekøkkener, og du kan derfor sagtens få plads til det, selvom du har en meget lille altan. Ligeledes kan du skabe dit drømmekøkken på din altan, hvis du har nok plads, og her er det dermed kun din egen fantasi, der sætter grænserne.

 

Hvilke funktioner skal dit udekøkken have?

Når du investerer i et udekøkken, skal du selvfølgelig allerførst være sikker på, at du køber et udekøkken, der matcher dine behov. Samtidig skal du være sikker på, at køkkenet opfylder love og regler, hvis du f.eks. bor i en boligforening. Når dette er gjort, skal du begynde at tænke over, hvilke funktioner dit udekøkken skal have. I de helt store udekøkkener er der tilsluttet strøm og vand, men det kan være besværligt, hvis du står med en mindre altan. Her er det nok med en god grill, et skærebræt og evt. nogle hylder. Det bedste udendørsmad er simpel mad.

 

Her finder du mere inspiration til dit udekøkken på altanen

Vil du gerne finde mere inspiration til din altan og dit udekøkken, kan du på Minaltan.dk læse meget mere. Her kan du også lave en opgradering af din altan, hvis du gerne vil have et større udekøkken.