Foto: Flask.

Ølbutik holder fødselsdagsfest med fri entré

FLASK fejrer 1-års fødselsdag med øl og musik på spillestedet TAPE lørdag den 20. maj. 

Har du lyst til at forsøde den kommende weekend med noget godt til både ganen og ørerne? Så holder Nørregades nye ølbutik FLASK 1-års fødselsdag på spillestedet TAPE i Mejlgade lørdag den 20. maj fra klokken 12 til 02.

Her kan du smage øl fra seks haner samt fra en længere række flasker og dåser – og udvalget vil ifølge FLASK spænde fra det humlede og bitre over det tunge og sorte til det lette og syrlige.

Eksklusive øl
Blandt andet kan du til fødselsdagen købe tre eksklusive amerikanske øl på fad, som ifølge FLASK sjældent ses på dansk grund.

Der er tale om Westbrook Brewing-øllen “Bourbon Barrel-Aged Mexican Cake,” “Vietnamese Speedway Stout” fra AleSmith og “Leopold Bros. Whiskey Barrel-Aged Nightmare on Brett” fra Crooked Stave.

“Det er tre øl fra den absolutte superliga og af den slags, som ølnørder decideret gerne rejser for at få lov at smage. Derudover medbringer vi en del forskellige flasker, blandt andet ‘Oude Geuze’ fra 3 Fonteinen, ‘Kriek’ fra Cantillon og ‘Evil Smoosh’ fra Evil Twin/SØLE Artisan,” udtaler FLASK.

Vinyl og livekoncerter
Dagen vil også byde på en række andre begivenheder som vinylmarked, is lavet på øl samt musik. Fra klokken 12 til 19 er der DJ’s på scenen, mens der fra 19 og frem vil være fem livekoncerter.

FLASK åbnede på Nørregade i maj 2016 og har siden da præsenteret omtrent 1000 forskellige øl i butikken.

Til 1-års fødselsdagen vil der være gratis entré til TAPE hele dagen. Du kan se det fulde program her.