Fire oplevelser til en weekend i Aarhus

Dette indhold er sponsoreret 

Der er intet bedre end et par dage, hvor du nyder selskabet af en god veninde, et familiemedlem eller måske en kæreste. Derfor bør du arrangere en lille get-away weekend til én af landets byer. Det kan f.eks. være smilets by Aarhus, hvor du vil møde skøn natur, god mad og lærerige, kulturelle oplevelser. Her giver vi dig 4 oplevelser, som du kan få tiden til at gå med på en weekend i Aarhus.

Det perfekte sted at trække sig tilbage

Det bedste sted til afslapning, og hvor du virkelig kan lade op og trække dig tilbage, er sengen. F.eks. en elevationsseng eller en Norhland, hvor du er garanteret den perfekte komfort til den perfekte søvn. Når du endelige har fået sovet ud efter en lang arbejdsuge, så er du klar til at gå på oplevelse i det aarhusianske. 

En madoplevelse til (billigere) penge

Aarhus byder på mange madoplevelser i alle prisklasser. Du kan finde anmelderoste restauranter med lækre retter og et velvalgt vinkort. Hvis du ikke er klar på at bruge halvdelen af din månedsløn på én enkel aften, kan du i stedet besøge Aarhus Street-food. Her kan du opleve mad fra hele verden, det gælder både mexicansk, amerikansk, thai, japansk og meget mere. Selvom priserne på Street-food er steget en del pga. enorm opmærksomhed og interesse de seneste par år, kan du stadig få det meste til en ok pris. 

Nyd naturen

Aarhus byder på skøn natur både i byen og lidt udenfor. Besøg f.eks. Botanisk have, Brabrand Søen eller Rådhusparken, som byder på natur inde i byen. Hvis du er klar på en længere gåtur eller udflugt, kan du besøge Marselisborg havn, strand og skov. Her får du en skøn naturoplevelse med mulighed for at besøge dyrhaven, hvor du kan hilse på dådyr og vildsvin.

Hvis du føler dig frisk, kan du tage cyklen til den permanente og få dig et dyp i det kolde hav. Hvis du besøger stranden i forår- og sommerhalvåret, vil du også kunne købe en kop kaffe eller en is på vejen. 

Tag en tur på cykel eller el-løbehjul

Aarhus er den fødte cykelby. Der er i flere steder af byen brugt mange penge på store og sikre cykelstier, som du nemt kan navigere på. Der er i byen placeret cykler rundtomkring, som du har mulighed for at tage gratis – og elcykler, som du kan betale for. Derudover kan du prøve et af de moderne el-løbehjul for en lille sum, så du nemt kommer omkring.