Fire børnevenlige spisesteder i Aarhus

De fleste af os med børn kender til savnet af en hyggelig aften på en fin restaurant. Med børn bliver det sværere at komme ud, især fordi man gerne vil undgå andre gæsters blikke, når dit barn græder højlydt midt under middagen.

Men selvom man har fået børn, skal der stadig være plads til at spise lækkert mad og prøve nye steder i hyggeligt selskab. Er du en af de forældre, der sjældent er ude at spise, og godt kunne tænke dig at spise ude oftere? Så læs med nedenfor, for en liste over lækre spisesteder i Aarhus, hvor der også er plads til børnene.

1.      Restaurant Sevags

Et lille stykke udenfor Aarhus, lægger den hyggelige restaurant Sevags. Her serveres der lækkert græsk mad i en uformel stemning med plads til både børn og forældre. Maden er lavet fra bunden af den græske kok Sevag, som også ejer den restauranten.

Med et besøg hos Sevags kan du glæde dig til en oplevelse, der tilfredsstiller alle smagsløg.

2.      Pho C&P

Er du stor fan af asiatisk mad eller ønsker du at udvide din smagshorisont og udforske nye former for mad, så er PHO C&P helt bestem et besøg værd.

Her serveres der vietnamesisk streetfood og der er mulighed for både at sidde inde og ude. Som ordet antyder, er streetfood en uformel spise, og man kan derfor forvente en tilbagelænet stemning hvor børn også er velkomne.

3.      Restaurant Hærværk

Er du i humør til at forkæle dig selv på en fin restaurant med mere eksklusivt mad, så er Restaurant Hærværk perfekt.

Her har du anledningen til at gøre ekstra ud af dig selv, klæde dig på i en af dine flotte festkjoler, give dit barn noget sødt babytøj på og nyde en hyggelig aften med din partner.

Menuen ændres dagligt og er baseret på sæson. Her kan du for alvor forkæle både ganen og øjnene, idet maden er tilberedt med finesse, og skulle du blive inspireret til selv at prøve kræfter med at eftergå kunsten, kan du få hjælp på kitchenone.dk, hvor du kan finde et udvalg af køkkenredskaber nødvendige til at lave mad, der kræver en vis teknik.

Selvom du skal på fin restaurant, skal du ikke bekymre dig om at tage børnene med. Spisestedet sørge nemlig både for at finde en babystol til din mindste, og har du ældre børn, laver de også gerne en særlig anretning til dem.

Tag derfor dine børn med, og nyd en hyggelig aften i fine omgivelser, ligesom du gjorde, før du blev forælder.

4.      Restaurant Bones

Søger du et sted, hvor I som par kan få lov til en voksensnak under middagen mens børnene underholder sig selv, er restaurant Bones en god mulighed. Her er der nemlig et legerum til børnene, hvor de kan hygge sig, mens mor og far tilbringer tid sammen.

Herudover, har de en separat menu specielt til børn, og der er altså mad til både børn og voksne.

Restauranten har amerikansk tema, og serverer amerikansk barbecue. Har du altså lyst til en lækker steak, så er Bones stedet.

 

Ovenfor har du fire gode eksempler på spisesteder i Aarhus, hvor dine børn er mere end velkomne. De illustrerer alle sammen, at det ikke behøver at være svært at tage børnene med ud og samtidig nyde en god middag. Der er nemlig mange steder, hvor børn er mere end velkomne. Selvom det i starten godt kan virke grænseoverskridende, handler det om at komme ud over sin frygt. Med lidt research, kan det nemlig sagtens lade sig gøre at få nogle gode smagsoplevelser, hvor børnene også kan være med.