Find ingredienser til bagning online

Sponsoreret indhold

Sætter du stor pris på lækkert brød og søde, velsmagende kager – og drømmer du om selv at være i stand til at fremstille begge dele? Så kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du nemlig få en udførlig guide til anskaffelse af det rette bageudstyr, samt hvilke ingredienser du skal bruge for at komme sikkert ud over rampen med dit bageprojekt.

Hvad skal jeg bruge når jeg vil bage brød?

Hvis du ønsker at bage dit eget brød, er der faktisk ikke de helt store krav til udstyr. Et lækkert surdejsbrød kan bages ved hjælp af et dejtrug, en bageplade med bagepapir, og en ovn – hel simpelt. Du har brug for en røreske og eventuelt en dejskraber, men bortset fra det er det relativt få remedier, der skal bruges i den forbindelse.

Er du ude i et formbrød, for eksempel et rugbrød eller et sandwichbrød, bør du anskaffe forme i god kvalitet. De bedste af slagsen er fremstillet af træ eller stål. Husk at smøre formen grundigt inden du går i gang.

Hvordan bager jeg kager?

Til kagebagning er det en god idé at investere i gode forme. Du bør som minimum være i besiddelse af en springform, og også gerne et sæt gode muffin forme. Husk at tjekke kravene til forme, inden du rører din dej.

Skal du bage småkager, kan du altid bruge en god udstikker – eller måske flere af slagsen. Til jul er det altid hyggeligt med udstikkere i form af nissemænd og nissekoner, grise, hjerter og stjerner.

Vælg den rette chokolade til bagning

Står du for at skulle bage chokolade muffins, brownies, cookies eller måske en kage med lækkert chokoladeovertræk, er det smart at vælge en type chokolade som er velegnet til netop dette formål. Her kan du med stor fordel kigge i retning af den lækre og populære Callebaut chokolade, som er kendt fra Bagedysten, hvor den hyppigt anvendes i forbindelse med bagning af søde sager.

Callebaut chokolade fås i mange forskellige versioner, og spænder fra den helt mørke over lys og ruby til hvid chokolade. Med Callebaut chokolade kan du være helt sikker på at din kagebagning udmunder i en ubetinget succes!

Hvor kan jeg finde bageudstyr og ingredienser?

Hvis du er på udkig efter udstyr og ingredienser til bagning, kan du finde hvad du søger hos Bagebixen. Klik ind og bestil dine bage-remedier i den online shop på hjemmesiden bagebixen.dk