William Jørgensen og Søren Jakobsen. Foto: Kasper Hornbæk

Farvel til Aarhus C: Michelinrestaurant Gastromé flytter til Risskov

Per 1. oktober flytter Michelinrestauranten Gastromé fra Rosensgade i Aarhus C til Grenåvej i Risskov. Det perfekte sted, udtaler ejer.

Fra den 1. oktober er det ikke længere Rosensgade i Aarhus C, du skal tage til, hvis du har bestilt bord hos Restaurant Gastromé.

Ejerne bag Michelinrestauranten har nemlig overtaget den hvide villa på Grenåvej 127 i Risskov, der senest har huset restaurant Villa Dining.

“Vi har efter lang tids søgen fundet det perfekte sted til at folde vores vinger helt ud. Vi har opnået det, vi kan i vores nuværende køkken, derfor er valget faldet på den store smukke villa, hvor der bliver plads til flere gæster, selskaber, eksklusive bryllupper og mulighed for at kunne arbejde på langt bedre betingelser end vores nuværende lille køkken i Rosensgade. Vi har en drøm om at lave et oplevelseshus, hvor vi tager udgangspunkt i vores nuværende gastronomi og forfiner hele oplevelsen omkring måltidet,” forklarer William Jørgensen, køkkenchef og medejer af Gastromé, i en pressemeddelelse.

Læs også: Ny japansk gastropub: KAZO Izakaya er åbnet i Jægergårdsgade

En ny rejse

Lige nu er køkkenet på Grenåvej 127 ved at blive ombygget, så det matcher ambitionerne hos Gastromé.

”Gastromé starter en ny rejse op, hvor vi kan tillade os at drømme endnu større, det her bliver en betydelig udvidelse af vores livsværk. Her kan vi danne en eksklusiv ramme for fremtidens Gastromé og Gastromé kan udvikle sit fulde potentiale, både i forhold til at kunne huse større selskaber i den eksklusive ende, og i øvrigt videreudvikle de gastronomiske ambitioner, vi har med restauranten,” udtaler Søren Jakobsen, medejer og restaurantchef hos Gastrome, i pressemeddelelsen.   

Gastromé åbnede i august 2014 og blev allerede i februar 2015 belønnet med en Michelinstjerne. I 2017 startede ejerne bag restauranten eget sprøjtefri minilandbrug op ved Hasselager, syd for Aarhus.

Drømmen er at blive blandt de bedste restauranter i verden, som også producerer og forsyner sig selv med blandt andet rodfrugter, bær, frugt, urter, honning og blomster.




Michelin

Se alle