Får du nok C vitamin i din hverdag? Ellers er der en løsning

Sponsoreret indhold

For mange kan det være en jungle at finde rundt i, hvilke vitaminer man skal have og i hvor store mængder man skal indtage dem. En af de helt vigtige vitaminer er c vitamin, som især har mange sundhedsmæssige fordele for dit helbred.

Kan både indtages gennem kost og ekstra kosttilskud

Da mennesker ikke naturligt danner c vitamin, er det vigtigt at holde øje med, om man indtager nok igennem sin kost. Mange tror, at vores primære kilde til c vitamin er gennem citrusfrugter, men vitaminet findes faktisk også i meget andet frugt og grønt.

Hvis du ikke indtager nok c vitamin gennem kosten, er der heldigvis en masse muligheder for at købe kosttilskud i forskellige former som tabletter og brusetabletter i forskellige smagsvarianter. Er dit barn for eksempel ikke meget for at skulle indtage en tablet, kan du sågar finde c vitamin i form af vingummier! Køb c vitamin her og få samtidig masser af ekspertviden og vejledning omkring vitaminer og et hav af andre apoteksprodukter. Der er hjælp at finde til næsten alle situationer og et stort udvalg, så der er noget til ethvert behov.

Masser af sundhedsmæssige fordele

For at bibeholde et godt immunforsvar er det vigtigt at indtage nok c vitamin. Herudover er vitaminet essentielt for biologiske processer som sårheling og bekæmpelse af træthed og udmattelse. Mangel på c vitaminet kan i værste fald føre til sygdommen skørbug, hvor huden bløder og svulmer op og i ultimativt kan føre til at ens tænder begynder at falde ud.

I visse tilfælde har man brug for større mængder af c vitamin. Dette kan for eksempel være hvis man er gravid, ammende eller hyppig ryger. Hvis man har et stort sår, er det også en fordel at indtage c vitamin, for at det kan hele ordentligt.