Foto: Jesper Rais

Få gourmetoplevelse med Lidl for kun 111 kroner

Under dette års Food Week åbner en lille gourmetrestaurant på Bispetorv, som tilbyder en unik gastronomisk oplevelse.

Dette års Food Week byder på en masse fede arrangementer, og én af de mest unikke er pop-up restauranten Frisk, der åbner på Bispetorv. For kun 111 kroner får du 3 retter til frokost eller en 5-retters aftenmenu med dertilhørende vine. Hvis du ikke er til vin, er der mulighed for i stedet at få øl og vand. Det er med andre ord en ekstremt god pris.

Læs også: 5 arrangementer, du SKAL opleve til årets Food Week

Det er Lidl, der står bag restauranten og man har hyret Christian Wellendorf, holdkaptajn for det danske Kokkelandshold, ind for sammen med flere profiler fra landsholdet at styre køkkenet.

Alle råvarer er danske og viser nogle af de verdensklasseprodukter, som Lidl har i deres sortiment. Retterne er tilrettelagt af Christian Wellendorf og byder på noget af det allerbedste, dansk gastronomi kan tilbyde. Til retterne finder man også velvalgte vine fra Lidls sortiment, som serveres af Tjenerlandsholdet. 

Beliggende på det smukke Bispetorv foran Domkirken bliver stemningen i restauranten hyggelig og hjertevarm, med masser af plads til smil og hygge med sine nærmeste. Restaurant Frisk er overdækket, så du er sikker på en tør og lun oplevelse.

Der er altså tale om en once-in-a-lifetime oplevelse, du kan få med Lidl og Kokkelandsholdet. Restaurant Frisk har kun åbent fredag den 13. og lørdag den 14. august.

Så skynd dig at køb din billet, som du får fat i her.