Få frisk og lækker fisk leveret direkte til din virksomhed

Er du virksomhedsejer i Jylland, og leder du efter en fiskehandler? Så bør du helt klart læse med her. Danmark er omsluttet af havet, og som en konsekvens af det, har vi adgang til masser af frisk fisk. Fisk er utrolig sundt, og indeholder blandt andet mange sunde vitaminer og fedtsyrer. Sundhedsstyrelsen anbefaler derfor også at spise fisk minimum to gange om ugen. Der findes altså masser af grunde til at spise fisk. En af de mest vitale grunde er selvfølgelig også, at det bare smager rigtig godt. Uanset din grund til at søge efter en fiskehandler i Jylland, er det dog vigtigt at vælge en god fiskehandler til din virksomhed. For er fisken ikke frisk eller tilberedt ordentligt, smager den alt andet end godt.

Hvor finder jeg en god fiskehandler i Jylland?

Er din virksomhed placeret i Århus, vil det oplagte valg falde på Århus Fiskeeksport. De leverer nemlig engros frisk fisk til mange virksomheder i Århus i forvejen. Ved at vælge dem er du garanteret frisk fisk, der er tilberedt ordentligt. Ønsker du at supplere fisken med skalddyr, kan dette selvfølgelig også arrangeres. Generelt er deres udvalg enormt stort, og består af alt fra fiskefrikadeller til fede laks til rødspætter til rejer. Se det lækre udvalg her.

Leverer Århus Fiskeeksport kun engros til Århus?

Befinder din virksomhed sig uden for Århus, men vil du stadig gerne smage det lækre udvalg hos Århus Fiskeeksport? Intet problem! Hvis din virksomhed befinder sig lige uden for Århus, leverer Århus Fiskeeksport glædeligt frisk fisk og skalddyr til din virksomhed. Faktisk leverer Århus Fiskeeksport frisk fisk og skalddyr til hele Midtjylland. Så er din virksomhed placeret i eksempelvis Vejle eller Horsens, er dette heller ikke noget problem. Du kan kontakte Århus Fiskeeksport på deres hjemmeside, hvor du samtidig kan læse mere om fordelene ved at spise fisk.