Få familiens madpakke med posten

Annonce: Aarhus har rigtig mange gode spisesteder, men hvis dit budget ser ud som hos de fleste andre, er det ikke en mulighed at spise ude hver aften. Og da slet ikke, hvis resten af familien også skal med. Så må du selv i gang med indkøb og madlavning, og det tager lang tid. Har du ikke tiden, er der dog i dag god hjælp at hente med de såkaldte måltidskasser, som leveres til døren med råvarer og nemme hurtige opskrifter. Er måltidskasses måske løsningen for dig og fin familie? Læs med her, og få mere info.

Vælg selv din udbyder

Ingen kan være i tvivl om, at måltidskasserne kan opfylde et reelt behov hos rigtig mange gennemsnitsfamilier, for vi har travlt som aldrig før. Derfor kan det heller ikke overraske, at der i dag er en række leverandører på markedet, som hver har deres specifikke forcer og kæpheste. Nogle har fokus på den lidt ekstravagante kulinariske oplevelse mens andre eksempelvis leverer måltider med masser af grønt og økologiske råvarer. Priserne varierer også ganske meget, og ikke alle leverandører tager hensyn til børnenes ofte lidt begrænsede lyst til nye smagsoplevelser.

Forår tilbage testede Søndagsavisen en række udbydere, og her blev firmaet Retnemt.dk en klar vinder, idet kriterierne var et bredt og børnevenligt måltidsudvalg til rimelig pris. Siden da er nye spillere dukket op på markedet, og det bedste du i første omgang kan gøre, er at se de forskellige muligheder an og vurdere, hvilke leverandører der bedst kan matche behovene hos dig og din familie.

Fokus på Retnemt.dk

I denne korte gennemgang har vi valgt at sætte fokus på Retnemt.dk, dels fordi firmaet blev kåret som testvinder hos Søndagsavisen, men også fordi du ganske gratis kan få adgang til opskrifter og tips via firmaets hjemmeside. Se mere her, hvis du i første omgang vil nøjes med at lure de alsidige madplaner af eller se nærmere på mulighederne. Du kan også ganske gratis tilmelde dig nyhedsbrevet, som giver dig en lidt strøm af tips og tricks til madlavningen. Fælles for alle opskrifterne er, at de er nemme og hurtige. Det ligger li’som også i hele konceptet og ikke mindst navnet, der forpligter.

Virksomheden blev stiftet tilbage i 2004, hvor to erfarne herrer satte sig sammen og brainstormede over ideer og muligheder. Overvejelserne kom ifølge de to ophavsmænd til at tage op mod 1600 timer, før de var klar til at føre ideen ud i praksis. Idemanden var Klaus Toft, som gik til opgaven med mere end 20 års erfaring fra fødevarebranchen. Medstifter Bjarne Marell kunne til gengæld bidrage med blandt andet 7års erfaring med udvikling af e-handel, som også var helt afgørende for projektets success.

I dag er der ikke mindre end 70 ansatte, som arbejder med de efterhånden mere end 550 spændende retter, som indtil videre har været på menuen. Alt bygges op fra bunden, og der lyttes altid til brugernes feedback og ønsker. De mest populære retter dukker derfor af og til op på menuerne igen, og alt rettes løbende ind efter popularitet og tilbagemeldinger.