Få din nytårsmenu fra anmelderrost take away-koncept

Menuen hos Møller & Damgaard Gastro byder blandt andet på pighvar og okse – og maden kan nemt og bekvemt afhentes i Aarhus C på dagen.

Det er snart tid til at springe ind i det nye år, og derfor er det også ved at være tid til at planlægge årets nytårsmenu. Hvorfor ikke lade nogle andre stå for det, så du kan servere den lækreste menu, nemt og enkelt? Og hvorfor ikke bestille din nytårsmenu fra et anmelderost take-away koncept? Det kan du fra Møller & Damgaard Gastro, som sidste år blev rost til skyerne i Stiften

for deres take away-menu under Corona-nedlukningen. Nu kan du så købe en lækker nytårsmenu, som vil gøre dine gæster lykkelige. De har gjort alt maden klar, så du blot skal gøre det allersidste.

Årets menu

Årets take away-menu byder på fire retter for 525 kroner. Her starter du med kammuslinger med lime og æble. Mellemretten består af pighvar med citron og dild. Til hovedret skal I have okse med rødbede og selleri. Desserten er ananas med kokos og vanilje. Under menuen kan du samtidig nyde de lækre surdejsboller, der er med.

Hvis du godt kunne tænke dig nogle fantastiske snacks til dronningens nytårstale, så kan du købe 2 gange sprøde snacks med dip, som passer til 4 personer. Det koster 195 kroner.

Skal Møller & Damgaard Gastro hjælpe dig med hele aftenen, så sælger de også en vinmenu, der passer perfekt til retterne. Her får du fire flasker vin for 750 kroner.

Du kan læse mere om menuen og bestille via linket her.

Der medfølger instruktionsvideoer, så du kan anrette som en mesterkok.

Maden afhentes fredag d. 31. december klokken 11.00-13.00 på Fiskerivej 6 i Aarhus C.