Et godt og komfortabelt arbejdsmiljø

Dette indhold er sponsoreret

Når man indretter et arbejdsmiljø, er det vigtigt at vælge de helt rette produkter. Det korrekte arbejdsmiljø skal gerne give medarbejderne en følelse af motivation, god trivsel og et højt energiniveau. Forkert belysning kan gøre en medarbejder træt, og sådan en lille ting som lys, kan derfor have stor betydning for virksomhedens arbejdsgang. Et godt kontor har en god generel belysning og arbejdslys. En anden vigtig faktor er gode kontormøbler, da det betyder meget for en medarbejders trivsel. Når en kontorstol er tilpasset den enkeltes behov, giver denne langt mere støtte og komfort. Sørg derfor for at anskaffe kontormøbler med mange indstillingsmuligheder, så den enkelte medarbejder kan tilpasse stolen, eller bordet, efter eget behov og komfort. 

Store og små kontormøbler

Det er ikke kun de større kontormøbler, som stole og borde, der betyder noget for arbejdspladsen og trivslen. Man skal også have fokus på tilbehør. Stoleunderlag, fodstøtter og armstøtter, øger komforten for en medarbejder. Det er også de små kontormøbler, der tæller. Her er det også vigtigt at huske indeklimaet. Dette findes der heldigvis mange gode råd for. Vær opmærksom på dagslys, akustik og støj, luft og temperatur. Glem ikke, at konference- og mødelokaler kræver andet tilbehør end kontoret. Under en præsentation skal der bruges visuelle værktøjer og derfor vil whiteboards, filmlærreder eller flip-overs hjælpe ethvert møde.

En slidstærk løsning til mere opbevaring

En ting man ikke skal mangle på en arbejdsplads, er muligheden for at opbevare personlige ejendele. Smårumsskabe giver muligheden for, at en medarbejder kan hænge sin jakke, sætte sin taske og meget mere, og opbevare sine ejendele med en høj sikkerhed. Disse skabe kan bruges til opbevaring på arbejdspladser, skoler, fitnesscentre, udstillingshaller og mange andre offentlige steder. Smårumsskabe er meget praktiske og særligt i miljøer, hvor en god hygiejne er vigtig, for eksempel i et omklædningsrum.

Holdbarhed og flotte produkter i 45 år

Siden år 1975 har AJ Produkter haft samme forretningsidé. De vil være førende inden for kontormøbler, lagerinventar, skoleindretning og værkstedsindretning. Det betyder, at de tilbyder elegante og holdbare produkter i god kvalitet. Med deres store sortiment, kan virksomheder finde alt, hvad de skal bruge, til deres indretning af et godt arbejdsmiljø. AJ produkter tilbyder mere end 20.000 produkter til skoler, kontorer, lager og meget mere. I mere end 45 år har de hjulpet virksomheder med at forbedre deres arbejdsplads. Det har de gjort, ved at tilbyde de helt rigtige produkter, til den helt rigtige pris.