Er din have kedelig? Sådan opgraderer du din have

En have kan være ekstrem svær at vedligeholde. Græsset skal holdes ved lige, planterne skal vandes, bladene skal rives, du skal altid have overblik over selv de mindste aspekter af haven. Dette kan være uoverskueligt, og derfor vælger mange også at opgive det og lade haven stå til. Det er dog muligt at gøre haven interessant, sjov og tiltalende uden at skulle hælde timevis af opretholdelse og litervis af penge ned i haven. Med nogle få ændringer kan du gøre haven speciel, så du får lyst til at kigge på den og opholde dig i den, uden alt besværet.

Her kan du lave ændringerne

Alfa omega er at spørge dig selv, hvad du gerne vil have ud af haven. Vil du have en have, der er pæn, eller vil du have en have, der er sjov? Eller begge dele? Her er lidt inspiration til ændringer:

  • Hvis du gerne vil have en have, hvor du og hele familien kan have det sjovt, og hvor du måske også kan opnå lidt motion, skal du overveje at anskaffe en trampolin. Trampolinen giver hele familien et væld af muligheder for sjov og leg. Trampolinen står altid klar til brug, og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan lege på en trampolin. Find ud af mere på Trampolinguiden.dk
  • Er du træt af at se på din døende græsplæne, men du gider heller ikke rigtig til at få grønne fingre? Kunstgræs i form af et græstæppe kan delvist fikse dét for dig. Du ruller blot græsset ud, så det passer med havens areal og skal ikke tænke på jorden osv.
  • Hvis du vil gøre din have til et paradis for børnene, så kan du anlægge et område med diverse legefaciliteter som gynger, rutsjebane eller legehus. Disse ting kan købes i butikker, så du slipper for at bygge dem.