Foto: Ole Ryolf

Ekstra billetter til ‘Gin og Tonic Cruise’ i sommeren 2023

Hvis du ikke allerede har fået fat i en billet til Gin og Tonic Cruise til sommer, så er det nu, du har muligheden.

En sejltur på åbent hav, en gin og tonic ved din side og en smuk udsigt. I sommeren 2023 kommer konceptet Gin og Tonic Cruise til Aarhus, og det er nu muligt at få fat i en billet, hvis du ikke allerede har det.

Det er spirituswebshoppen Mr. Booze, der står bag konceptet, som oprindeligt startede i Aalborg, hvor virksomheden har hovedsæde.

Aarhus fra sin bedste side

Turen varer halvanden time, og undervejs på ruten kommer man forbi oliehavnen, containerhavnen, Lighthouse, Navitas, Honnørkajen og Toldboden.

”I samarbejde med de dygtige folk, der ejer skibet, har vi sammensat en rute, som viser Aarhus fra sin bedste side,” lyder det fra Oliver Brun i pressemeddelelsen.

Undervejs på ruten vil der blive fortalt om de steder, båden sejler forbi, og så er der selvfølgelig en sidste lille, men vigtig bonus.

”Aarhus har være igennem en markant udvikling i løbet af de sidste 10 år, så det bliver interessant at se byen fra vandet, hvor man for alvor kan se de store forandringer. At det så foregår samtidig med, at du nyder tre velsmagende gin og tonics gør jo bestemt ikke oplevelsen værre,” fortsætter Oliver Brun.

Læs også: Hantwerk fejrer 6 års fødselsdag med et brag af en fest

Ombord på Bugserbåden Jakob

Hvis du har gået tur i nærheden af DOKK1, har du nok set den gamle bugserbåd Jakob, som er fast inventar langs havnekajen.

”Sejlturene bliver lavet i samarbejde med bugserbåden Jakob, og det koster 399 kroner at komme med ombord på båden. De 30 ture finder sted på udvalgte fredage hen over sommeren,” lyder det i pressemeddelelsen.

Inkluderet i billetten får du tre Gin og Tonics, og er det ikke nok til at slukke din tørst, er der store rabatter på de ginner, der smages ombord. Er du derimod en af dem, der har svært ved at gå lige efter første drink, så vil der også blive uddelt en vandflaske og lidt snacks til sejlturen.
Go'e gamle Aarhus

Se alle