Foto: Hantwerk

Hantwerk fejrer 6 års fødselsdag med et brag af en fest

Hantwerk fylder 6 år, og det fejrer gastropubben med manér lørdag den 4. februar.

God øl, lækkert mad og glade gæster. Sådan mindes Hantwerk de sidste 6 år – og nu er gastropubben klar til at fejre fødselsdagen med et brag af en fest.

Det kommer til at foregå lørdag den 4. februar, hvor du er inviteret til en hyggelig dag med et spækket program, der starter fra klokken 12.00.

En dag med hygge og fest

De første 150 gæster kan se frem til en gratis fødselsdagsøl eller et glas bobler. I dagens anledning leverer Hantwerks bryggeri, Humleland, seks nye øl.

Fra klokken 14.00 til 16.00 er der lagt op til ægte jazzy stemning, når lokalerne indtages af et live band.

Der er også sørget for lækkert mad, der kan lægge en god bund til flere gode øl. Derfor kan du fra 17.00 til 21.00 få Hantwerks 5-retters dele-menu til en fordelagtig pris på kun 298 kroner. Menuen lyder på tatar, rejecocktail, gougeres med svamecreme og vesterhavsost, stegt kulmule med katoffelpure og tiramisu til dessert.

Dagen sluttes af med et brag af en fest, når DJ T-LOVE fra klokken 21.00 til 24.00 indtager lokalet med sprøde toner.

Læs også: Spisestedet Toastit lukker ikke alligevel

Et tilbageblik

I løbet af de sidste 6 år har bryggerteamet fra Humleland udviklet intet mindre end 300 forskellige øl. Der er derfor altid noget nyt at smage på, når du besøger Hantwerk – selv hvis du kommer som stamkunde.

“Det har været seks fantastiske år. Som alle i branchen har de også budt på rigeligt med udfordringer, men vi er kommet igennem med et stærkt team, der hjælper hinanden med at holde gejsten oppe – og vi forventer, at 2023 bliver det bedste år nogensinde,” lyder det fra Hantwerk i en pressemeddelelse.

Hantwerk har planer om, at 2023 skal byde på endnu flere events, og samtidig vil gastropubben udvide med flere pladser både inde og ude.

Ude med gutterne

Se alle