Foto: D’vinos

Vinbar lokker med gratis tapas

Byens nyeste vinbar giver gratis tapas, når du køber vin.

Kan du fristes af vin og tapas, bør du lægge vejen forbi D’vinos på Klostertorvet. Vinbaren, der åbnede i sommer, har nemlig lige lanceret et nyt tilbud: Køb et glas vin og få et stykke tapas helt gratis.

Der er frit valg på vinkortet, så uanset om du køber et glas til 70 kroner eller flotter dig med et ditto til 200 kroner, følger der et stykke tapas med. Hele 12 forskellige af slagsen er der at vælge imellem til vinen, så uanset vintype burde der være et match.

Du kan blandt andet mæske dig i sortfodsskinke, rejer i hvidløg, tun i karamelliserede løg og grillstegt chorizo. Vil du toppe op med ekstra tapas, koster de kun 35 kroner stykket.

Nye slags tapas
Kreative tapas på menukortet var netop en af grundstenene i konceptet, da seks ildsjæle med køkkenchef Amir Mirakhori i spidsen i sommer åbnede den nye vinbar.

”Vores tapas bliver ikke traditionelle anretninger med charcuteri og ost, men derimod forretter og hovedretter serveret som tapas. Vi får både kolde og varme tapas, og inspirationen kommer fra alle fire verdenshjørner lige fra USA til Italien. Det hele er lavet på gode råvarer fra bunden med håndværket i centrum,” sagde køkkenchefen til Smag Aarhus.

Gratis tapas med et glas vin startede den 1. november. Læs mere her.

“Ét af mine absolut favoritsteder i Aarhus er Teater Bodega. Jeg har ofte besøg fra udlandet, og den solide, danske mad er et sikkert hit hver gang.”

Emilie Kristensen-McLachlan, Journalist