Drøm dig til Tyrkiet hos Turkish Grill House

Midt i det store madmekka ved Aarhus Street Food ligger Turkish Grill House – en lille perle, hvor dine smagsløg bliver forkælet med den autentiske tyrkiske smag og med masser af respekt for råvarerne. Et besøg hos Turkish Grill House er som en kulinarisk rejse til varmere himmelstrøg, så det er bare med at komme af sted og opleve det selv!

Kulinarisk ekspertise hos Turkish Grill House

Turkish shawarma

Siden 2019 har Turkish Grill House holdt til i den gamle busgarage ved Aarhus Street Food. Her er det dog ikke bare hvem som helst, der får lov til at have en stand og lave mad til de mange sulten gæster. Ejer af Turkish Grill House, Osman, fortæller, at han har konkurreret om sin plads på Aarhus Street Food. En proces der, ifølge ham, var lidt som at være med i Masterchef. Derfor kan du altså roligt regne med en smagsoplevelse i særklasse og tyrkiske retter i topkvalitet, når du besøger Turkish Grill House.

Kvaliteten og autenticiteten i retterne er udtryk for mange års kulinarisk tradition og afspejler Osmans erfaring og opvækst i restaurationsbranchen. De tyrkiske køkkenkundskaber ligger altså på rygraden og er gået i arv gennem flere generationer.

Tyrkiske retter lavet med kærlighed

Turkish Grill House

Hos Turkish Grill House kommer den autentiske tyrkiske smag fra nøje udvalgte råvarer og mange års tradition. Kebaben marineres og tilberedes ud fra tyrkiske forskrifter, og krydderierne giver den helt rigtige smag. Derudover er flere af råvarerne importeret direkte fra Tyrkiet for at sikre en autentisk smagsoplevelse hver gang. Blandt andet granatæbleeddiken til salterne og krydderierne har krydset landegrænser for at indfange essensen af det tyrkiske køkken i hver bid. Retterne er selvfølgelig også 100% hjemmelavede med masser af kærlighed.

Menukortet hos Turkish Grill House byder på et bredt udvalg af lækre retter. Du kan blandt andet sætte tænderne i en shawarma med saftig kebab eller en gobit med en masse lækkert fyld. Du kan også gå ombord i forskellige grilltallerkener med lidt af hvert fra det tyrkiske køkken.

Oplev Tyrkiet i hver bid

Turkish Grill House kebab

Turkish Grill House er uden tvivl det oplagte valg, når du ønsker at opleve den ægte tyrkiske smag. Omhyggeligheden i teknikkerne og de nøje udvalgte råvarer er med til at indfange den unikke charme og atmosfære fra en tyrkisk by. Ifølge stedets ejer, Osman, er hans håb netop, at hver bid vil transportere gæsterne til en strandstol i en idyllisk tyrkisk kystby. En tur til Tyrkiet har altså aldrig været tættere på end et besøg hos Turkish Grill House. Det er altså bare med at komme af sted, når sulten efter en ægte shawarma eller gobit melder sig.

Adresse: Ny Banegårdsgade 46, 8000 Aarhus C
Åbningstider: Mandag – Søndag 11.30 – 21.00

Læs mere om det spændende menukort ved Turkish Grill House her.