Foto: Humleland og Team Rynkeby

Drik øl med god samvittighed: Indsamling til syge børn

Et aarhusiansk bryggeri har brygget en ny øl, der giver ekstra god smag i munden. Du støtter nemlig Børnecancerfonden ved køb af den spritnye pilsner.

Pariser Pilsner. Det er navnet på den nye øl, som velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby Østjylland og det aarhusianske bryggeri Humleland er gået sammen om at lave.

Sammen vil de samle ind til Børnecancerfonden, og du kan hjælpe. Ved køb af den nye pilsner støtter du nemlig Børnecancerfonden.

Læs også: Udbringningsside har kåret Aarhus’ bedste take away

”Humleland er, ligesom så mange andre inden for restaurantionsbranchen, ramt af Corona lockdown, og vores cykelhold er ramt af, at det ikke har været så let at samle penge ind til kritisk syge børn i år, da mange virksomheder er hårdt ramt af krisen,” fortæller Team Rynkeby-rytter Kasper Duelund i en pressemeddelelse. 

Øllen blev døbt Pariser Pilsner, da Team Rynkeby stadig håber at kunne cykle den famøse tur til Paris som afslutning på indsamlingen til sommer. Michael Alhof, indehaver af bryggeriet Humleland, har brygget pilsneren, så den forhåbentlig falder i god jord hos alle, ung som gammel.

For at hjælpe cykelholdet med at holde formen kan du få en pakke med den nye øl leveret lige til hoveddøren af en af de gule ryttere fra Team Rynkeby. Leveringen koster 50 kroner, og pengene går ubeskåret til Børnecancerfonden og de kritisk syge børn.

Pilsneren lanceres fredag den 26. marts kl. 15.00, men du kan allerede nu forudbestille den nye øl på Humlelands hjemmeside.  

En boks med fire af de nye Pariser Pilsner koster 150 kroner. Skål!