Det er blevet jul i Lagkagehuset

Julen er lige med en masse julegodter. Det er det også hos Lagkagehuset, som i år har en masse julenyheder.

Vi nærmer os hastigt juleaften, så hvis du er til julekager og julegodter, så er det ved at være nu du skal slå til. Et af de steder som har helt særlige julekager er Lagkagehuset. Her er julekager til børnene, til de voksne og til hele familien.

Læs også: Gourmetkokke åbner kombineret bager, deli og take away-forretning

Vi har her valgt at fremhæve fire af de kager, som du kan opleve hos Lagkagehuset.

Julefryd er en større julekrydderkage, med de traditionelle julekrydderier og så fyldt med en kompot lavet på kirsebær. Kagen er blevet toppet med kirsebærcreme og drysset med frysetørrede kirsebær og sølvmarcipan. Kagen kan deles mellem 8 personer.

Isbjørnen bliver et sikkert hit hos børnene. Det er en jule-romkugle, som er rullet i hvid chokolade og kokos. De er utroligt fine og søde og passer perfekt til juletiden.

Lagkagehuset har også klædt den klassiske flødebolle ud som et juletræ. Marcipanbunden og det fløjlsbløde skum er helt klassisk, og så er flødebollen dyppet i hvid chokolade og rullet i knasende, grøn kokos. Højt på træets grønne top stråler juleglansen fra en stjerne af det pureste chokoladeguld. Vi har på fornemmelsen, at mange børn, voksne og lækkersultne nisser kommer til at være vilde med denne nyhed.

Sidst men ikke mindst har de lavet en såkaldt ambrosiakage. Ambrosiakagen er en traditionel, svensk julekage, som vores bagere har klonet med den populære kanelstang, og givet den julens duft og smag. Ambrosiastangen er bagt med appelsin og kardemomme-remonce og toppet med gyldne, ristede mandelflager, kakaoglasur og chokoladespåner. Det siges, at ambrosia er gudernes føde, der giver evig ungdom, så tag endelig en ekstra bid i denne søde juletid.

JulefrydPerfekt til julehygge

Se alle