Derfor skal du holde dine forretningsmøder på en restaurant eller en cafe

Om det er fordi du skal invitere en vigtig forretningsforbindelse til frokostmøde, skal holde en forretningsfrokost eller om du blot skal holde et afslappet businessmøde, så er det vigtigt at rammerne er i orden, og at alt bare spiller. Har du din egen virksomhed, eller sidder du ofte med forretningsmøder? Så læs her 5 gode grunde til at holde dine møder på en restaurant, fremfor i et mødelokale.

Du har ikke pladsen til det

Den første og nok bedste grund til at mange vælger at holde deres møder på en restaurant, er simpelthen fordi de ikke har pladsen til at holde møder på deres eget kontor. Det kan selvfølgelig også være fordi, at der simpelthen er så mange møder på deres kontor, at de ikke har nået at booke et mødelokale.

Du skal ikke handle på tom mave

Men det er faktisk ikke en dum ide at rykke mødet ud på en restaurant eller en cafe, da man på disse steder kan få stilet sin sult, inden mødet starter. Måske har du hørt udtrykket: ”du skal ikke gå ned og købe ind i på tom mave”, dette udsagn gælder også ved forretningsmøder. Alle mennesker har en tendens til at træffe nogle forkerte beslutninger, når de er sultne.

Tilstedeværelsen af andre mennesker giver en afslappet stemning

Det at der sidder andre mennesker på restauranten, vil typisk give dig en oplevelse at mødet vil føles mere afslappet, og at du derfor føler dig bedre tilpas. Her er det dog også vigtigt at overveje, hvilke møder man holder på en restaurant og hvilke møder som skal holde i et mødelokale.

Skal du f.eks. holde et møde, hvor du skal snakke om nogle forretningshemmeligheder, så vil det nok være en god ide at afholde mødet på kontoret, og vente med frokostbesøget til bagefter.

Skyldes mødet dog en lidt mere afslappet årsag, så er det stadig en fordel at holde det på en restaurant. Dette kunne f.eks. være et møde med Antalisccco.dk, omhandlende hvilken type emballage dine produkter skal pakkes i.

Træk det fra i skat

Endnu en god grund (især hvis det er dig som betaler) til at du skal vælge at holde dit forretningsmøde på en god restaurant eller cafe, er at du kan trække meget af beløbet fra besøget fra i skat. Vidste du ikke dette? Så er der måske også mange andre gode fradrags tips og tricks, som du går glip af. Det kan derfor være en god ide for dig at få anskaffet en god revisor, som kan lære dig om tips som dette.

Hvis du er på udkig efter en god revisor, så kan du på Ageras.dk få gode tilbud fra flere forskellige revisorer. Her udfylder du blot et lille skema, og så vil du inden for få timer få nogle gode tilbud, som du kan vælge imellem. Klik her, hvis du gerne vil finde en revisor fra Aarhus på Ageras.

Gode ideer opstår ofte i situationer hvor vi mindst venter det

Er grunden til dit forretningsmøde, at du er i gang med at starte din egen virksomhed, så er der endnu en god grund til at holde mødet på en restaurant eller på en cafe. Denne grund er at de fleste ideer ikke er opstået ved en hvid tavle i et mødelokale. Du skal gerne have lidt mennesker og lidt larm omkring dig, for at du virkelig kan gå ind i en idefase og få en god ide.

Hvis du så får en god ide, som du gerne vil have finansieret, så kan du hos Ikano Bank låne penge til din ide. Klik her for at låne penge online.

Nu da du har læst dette, er du helt klar til at finde en god restaurant eller cafe, som du kan holde dit næste møde på.