Foto: Den Lille Kro

Den Lille Kro åbner igen

RESTAURANT Den Lille Kro på Nørre Allé lukkede for nylig, men nu åbner den dørene igen med nye ejere ved roret.

Af Mikkel T. Krogh

Den populære restaurant Den Lille Kro lukkede for nylig, men nu bliver snart igen muligt at få dansk mad på hjørnet af Grønnegade og Nørre Allé. Det sker, når parret Martin Schultz og Anja Hiul genåbner spisestedet den 20. februar. Parret driver også Restaurant Martino på Marselisborg Havn.

”Vi så, at restauranten var gået konkurs. Og når man får muligheden for at overtage et sted med så lækker en location og et brand, som vi i den grad kan støtte op om. Det er en kæmpe mulighed, som vi ikke kunne sige nej til,” siger Anja Hiul til Aarhus Stiftstidende.

Læs også: 6 skarpe restauranter i Latinerkvarteret

Fortsat klassisk mad i fokus
Parret er lige nu ved at renovere lokalerne og bygge dem om for fuld kraft, så de bliver klar til åbningen. Menukortet bliver der til gengæld ikke rørt ved, når dørene slås op for gæsterne. Aarhusianerne kommer stadig til at kunne sætte tænderne i traditionelle retter som stjerneskud, smørrebrød og tarteletter.

”Vi vil stadig have fokus på klassisk, traditionel mad, og fokus vil være på at have en kro, hvor det emmer af hygge og nostalgi,” siger Anja Hiul til avisen.

Den Lille Kro lukkede i begyndelsen af januar, hvor den tidligere ejer Daniel Busch Hansen kastede håndklædet i ringen efter flere år med underskud på driften.

Læs også: 6 restauranter med delemad