Deluxe – udvalgte varer til gode priser

Hos Lidl har man sin helt egen serie med udvalgte varer til gode priser. Det er en oplagt mulighed for at gøre lidt ekstra ud af julehyggen.

Julen banker på døren, ja, faktisk er der mange, der så småt allerede er begyndt at julehygge. Hvad med at få lidt ekstra lækkert ind på julebordet? Hos Lidl vil man igennem deres Deluxe-serie gøre det muligt for deres kunder at få en lidt mere smagfuld juletid, men til priser, hvor de fleste kan være med. I uge 45 har Lidl fokus på en masse lækkerier fra det italienske køkken, som passer godt ind i årstiden.

Og hvad mere oplagt end at nyde egenskaberne fra den eksklusive trøffel, som har sin storhedstid i efterår- og vinterperioderne. Den lille, eksklusive svamp er en af de få svampe, som man ikke kan dyrke i industrien, og som man kun kan finde under de helt rigtige betingelser i naturen. Dens unikke smag og helt utrolige duft gør den til en af verdens mest eftertragtede ingredienser. I uge 45 har Lidl fundet en række trøffelprodukter frem, som vil gøre julen lidt mere delikat. For eksempel forkæler Lidl med en skøn trøffelolie, som passer perfekt ind i en mayo eller til at stege berberi-andebrystfileter i. Det er en fantastisk måde at få trøffelsmagen ind i diverse retter. En anden lækker ingrediens er pasta. I tilbudsavisen i uge 45 finder du tagliolini, som er en pastatype. I Deluxe-serien er den selvfølgelig blevet peppet op med trøffel, så der ikke er et øje tørt. Du kan endda kombinere det med en trøffelmarineret kalvesteak. Så er der dømt comfort food i ud over det sædvanlige, uden du har ruineret madbudgettet.

Du kan finde mange flere produkter fra Deluxe-serien i denne uges tilbudsavis og i din lokale Lidl-butik. Det er særligt udvalgte varer til discountpriser.