De glade smileyer er tilbage: Her er de tiltag, Burger Shack har gjort for at sikre en god og høj kvalitet

Reklame: De fire Burger Shack-restauranter i Aarhus har atter glade smileyer fra Fødevarestyrelsen. Gæsterne kan forvente en virkelig god og professionel oplevelse, siger direktør Lars Hviid.

Virkelig gode burgere og en professionel tilgang til madlavning og service.

Det er, hvad gæsterne kan forvente, når de lægger vejen forbi en af Burger Shacks fire restauranter i Aarhus, fortæller direktør Lars Hviid.

”Vi har i lang tid været kendte for at have en af Danmarks bedste burgere, så vores aarhusianske gæster skal gerne genopleve den gode smag og vores høje, professionelle niveau, når de besøger os,” siger han.

Lars Hviid trådte til som direktør for Burger Shack i juli 2020 efter, at restaurantkæden havde modtaget en række sure smileyer fra Fødevarestyrelsen, og han har siden gennemført flere tiltag, der skal sikre den gode og høje kvalitet i Burger Shack.

”Vi fik hurtigt en kvalitetschef med om bord, som har været med til at videreudvikle vores procedurer – det vil sige alt lige fra varemodtagelse og tilberedning til servering af burgere til vores gæster,” forklarer Lars Hviid.

Nyt samarbejde med Danish Crown

Derudover har Lars Hviid sikret sig, at restauranternes leverandører lever op til det, de skal. Kæden har for eksempel valgt at samarbejde med Danish Crown, som nu leverer alt det oksekød, restauranterne skal bruge til oksebøffer.

”Det betyder blandt andet, at kødet er fra danske landmænd, som har fokus på dyrevelfærd, og at der er et højt niveau af fødevaresikkerhed,” siger Lars Hviid. 

Burger Shack har også indgået et nyt samarbejde med The Happy Chicken Project, så restauranternes kyllingeburgere er med kød fra danske velfærdskyllinger. Og så har Lars Hviid sørget for at intensivere de interne kontrolbesøg i Burger Shack-restauranterne.

”Det betyder, at vi har måtte udskifte enkelte franchisetagere og personale, så vi kan sikre den bedst mulige organisation,” fortæller han og uddyber, at Burger Shack desuden har fået tilrettet sin markedsføring, så den fremstår klar og tydelig for gæsterne.  

Særligt tilbud til studerende

Aarhus er fyldt med studerende – og nogle gange kan det måske knibe med at få SU’en til at slå til sidst på måneden.

Burger Shack har derfor lanceret et særligt tilbud til de studerende, hvor de ved fremvisning af studiekort kan få 20 procent rabat på bestillingen den sidste uge i hver måned.

Du kan besøge Burger Shack i Aarhus på Frederiksgade, Jægergårdsgade, Otte Ruds Gade og Skolegade.

Blærede burgere

Se alle