Foto: Café Ziggy

Café Ziggy: 50% på vælg-selv-morgenmad resten af marts

Café Ziggy kører med 50% rabat på deres vælg-selv-morgenmad resten af marts. Det betyder, at du kan få en lækker brunch for bare 50 kroner.

Skal der lidt ekstra kulør på tilværelsen i de triste og grå regnvejrmorgener, som vi i øjeblikket udsættes for? Ja ikke! Café Ziggy har din ryg. De kører nemlig med 50% rabat på deres vælg-selv-morgenmad i caféen på Trøjborg i hverdagene resten af måneden.

Morgenmadskonceptet fungerer ved, at du helt selv kan sammensætte din favoritplatte og vælge, om du vil have tre, fire eller fem retter. Og vi kan lige så godt sige det med det samme. Det bliver ikke nemt at vælge.

Klassikere og nye favoritter

Morgenmads- og brunchkortet hos Café Ziggy byder på klassikere som blandt andet skyr med æblekompot og granola, scrambled eggs med brunchpølser, bacon og purløg, pandekage med Nutella eller syltetøj samt French Toast med sirup og flormelis. Mhhh.

Skal der grønt på tallerkenen, må du ikke gå glip af avocado på ristet rugbrød med urtecreme og urter – og eventuelt et spejlæg på toppen – ligesom du kan få en farvestrålende start på dagen med dagens udvalg af frisk frugt. Og ja. Du kan selvfølgelig få en klat vaniljecreme til.

Er du til franske fristelser? Så er der ingen vej udenom minicroissanten med hønsesalat og urter, ligesom den franske tærte med bacon, creme fraiche og løg, Tarte Flambée, er et oplagt valg for den frankofile gæst.

Hvis din morgen ikke er fuldendt uden en god ost, har Café Ziggy heldigvis både Gammel Knas med daddelkompot og brie med skovbærkompot og ristet rugbrød på menuen.

Læs også: 3 spisesteder i Aarhus, der sørger for din påskefrokost

Hvad skal der i glasset?

Skal der kaffe til, før din dag for alvor bliver god, så frygt ej. Café Ziggy har alle de velkendte varianter som for eksempel cappuccino, latte, americano og helt klassisk sort filter.

Er det farvestrålende frugter, du gerne vil have fyldt i glasset, har caféen flere slags smoothies og juice, du kan slå dig løs med.

Go green med “Den grønne” med mynte, spinat, mango, lime, ingefær og mandelmælk, eller prøv en sød og skøn “Den lyserøde” med banan, jordbær, mælk og vanilje.

Se hele menukortet her.

En god start på dagen

Se alle