Café Ziggy i Aarhus byder på morgenmad og brunch for enhver smag

Annonce ~ Hos Café Ziggy på Trøjborg er der morgenmad og brunch for alle smagsløg – du vælger nemlig selv, hvad der skal på din tallerken.

Den bedste start på dagen får du med god mad i maven. Det ved de hos Café Ziggy på toppen af Trøjborg.

Den charmerende café har derfor et morgenmads- og brunchkort, der siger spar to – og som gør det muligt for dig at sammensætte lige præcis din favoritplatte.

Du kan nemlig få serveret enten tre, fire eller fem retter, og vi kan lige så godt sige det med det samme: Det bliver ikke nemt at vælge, hvad du skal ha’!

Byder dagen på solskin, er det oplagt at nyde herlighederne udendørs med kig til smukke Riis Skov eller hyggelige Tordenskjoldsgade. Hvilken start på dagen!

Klassikere og nye favoritter

Morgenmads- og brunchkortet hos Café Ziggy byder på klassikere som blandt andet skyr med honningristet granola og skovbærsirup, scrambled eggs med brunchpølser, bacon og purløg, pandekage med Nutella eller syltetøj samt French Toast med sirup og flormelis. Mmh.

Skal der grønt på tallerkenen, må du ikke gå glip af avocado på ristet rugbrød med urtecreme og urter – og eventuelt et spejlæg på toppen – ligesom du kan få en farvestrålende start på dagen med dagens udvalg af frisk frugt. Og ja. Du kan selvfølgelig få en klat vaniljecreme til.

Er du til franske fristelser? Så er der ingen vej udenom minicroissanten med hønsesalat og urter, ligesom den franske tærte med bacon, creme fraiche og løg, Tarte Flambée, er et oplagt valg for den frankofile gæst.

Hvis din morgen ikke er fuldendt uden en god ost, har Café Ziggy heldigvis både Gammel Knas med daddelkompot og brie med skovbærkompot og ristet rugbrød på menuen.

Om lidt er kaffen klar

Skal der kaffe til, før din dag for alvor bliver god, så burde dit koffeinhungrende hjerte blive så rigeligt tilfredsstillet hos Café Ziggy.

Her kan du vælge mellem alle de velkendte varianter, for eksempel cappuccino, latte, americano og helt klassisk sort filter.

Viser vejret sig fra sin bedste side, vil en islatte med dobbelt espresso og sirup være lykken, og er det dansk forår, når det er allerværst, så trøst dig med en amerikansk kaffe: Varm kakao med dobbelt espresso. Bum.

Frisk frugt på glas

Er det farvestrålende frugter, du gerne vil have fyldt i glasset, har caféen flere slags smoothies og juice, du kan slå dig løs med.

Go green med “Den grønne” med mynte, spinat, mango, lime, ingefær og mandelmælk, eller prøv en sød og skøn “Den lyserøde” med banan, jordbær, mælk og vanilje.

Du kan også vælge et glas pressede appelsiner, eller spice din morgen op med en mimosa: pressede appelsiner og Cava. Ja tak.

Tæt på skov og vand

Når maven er fyldt med gode sager, er det oplagt at runde morgenen af med en gåtur i smukke Riis Skov eller et kig ud over Aarhus Havn, begge i gåafstand fra caféen.

Hos Café Ziggy får du tre retter for 99 kroner, fire retter for 119 kroner og fem retter for 139 kroner. Skal du ha’ en brødkurv oven i hatten, koster det sølle 15 kroner.

Du kan få morgenmad og brunch hos Café Ziggy alle hverdage fra 9.00 til 12.00 og i weekenden fra 9.00 til 13.00.
Brunch ska' der til

Se alle