Burger, tak: Her er 6 forskellige, du bør smage hos Café Sidewalk i Aarhus

Annonce ~ Hvornår er det burger tid? Altid! Café Sidewalk i Aarhus er det oplagte sted, når du trænger til en rigtig lækker bolle med fyld.

Er der noget så skønt som en burger af den rigtig gode slags? Næppe! Café Sidewalk ved Åboulevarden 56-58 byder på hele seks forskellige varianter af den fantastiske spise – og vi garanterer, at du godt kan begynde at glæde dig til dit næste besøg! Måms.

Gourmet på gaflen

Hvorfor ikke gå all in, når lysten til en burger melder sig? Sidewalks Gourmetburger er det helt rigtige valg, når det gerne må være lidt overdådigt og ekstravagant: Friskhakket oksekød, bacon, dobbelt ost. Tjek, tjek og tjek! I burgeren er der selvfølgelig også grønne lækkerier som hjertesalat, svampe, agurk, rødløg og pickles, og så er den bløde bolle smurt med både cremet dressing og hvidløgssmør. Gourmetburgeren koster 154 kroner og serveres selvfølgelig med Sidewalks ovnstegte kartofler og chilimayonnaise. Velbekomme, siger vi bare. Psst: Vil du ha’ dobbelt op på bøf, bacon, ost, svampe og hvidløgssmør, koster det bare 30 kroner ekstra. Bum.

Skøn, sprød kylling

Krydret, sprød kylling. Frisk salat. Agurk. Rødløg. Pickles. Sidewalks Crispy Chicken Burger til 149 kroner er ligeud ad landevejen-lækker, når du trænger til en rigtig go’ kyllingeburger. Bollen er smykket med hjemmelavet (selvfølgelig, fristes vi til at sige) burgerdressing, og så er der både ovnstegte kartofler og chilimayonnaise on the side. Vær så artig! Skal en ægte burger være med bacon, siger du? Så kan du for en flad femmer få den salte fristelse med oven i hatten. Og vil du ha’ dobbelt op på kylling? Så koster det sølle 30 kroner mere. Selv tak.

En Sidewalk-klassiker

Nogle gange er det eneste, der duer, en vaskeægte klassiker, og her er der ingen vej udenom Sidewalks gode, gamle kending Sidewalkburgeren til 149 kroner. Med friskhakket oksekød, bacon, smeltet ost, frisk salat, agurk, rødløg, pickles og hjemmelavet burgerdressing er der ikke så mange dikkedarer – det er klassisk, godt og vanvittigt velsmagende. Hvis du smider 30 kroner ekstra, får du fyldt dobbelt bøf, -bacon og -ost i din burger, og det er da et tilbud, der er svært at sige nej til! På tallerkenen får du også ovnstegte kartofler, der kan dyppes i den dejlige chilimayonnaise. Mums. Mums. Mums.

Mustard, honey?

Må der gerne være lidt ekstra lir i din burger? Så peg på Sidewalks nye Honey Mustard Burger, når tjeneren spørger efter din bestilling. Her er bollen smurt med den sød-stærke, hjemmelavede honey/mustard-dressing, der giver et yderst velfungerende spark til burgerens krydrede, sprøde kylling. Mellem kød og smørelse finder du frisk salat, agurk og syltede rødløg. Det er simpelt – og så alligevel noget ganske særligt. Honning/senneps-burgeren koster 149 kroner og er selvfølgelig ledsaget af Sidewalks gode ovnstegte kartofler og en ordentlig klat chilimayonnaise. Oh yeah!

Vegansk vidunder

Skal dagens burger være uden kød og animalske produkter, så snup Sidewalks lækre Veganerburger, der fuldt ud lever op til kriteriet “snasket-fantastisk.” Her får du stegte svampe, tomat, syltede rødløg, blandet salat, agurk, en krydret vegansk bøf og – wait for it – rigeligt med trøffelmayonnaise. Halleluja! Den kødfri burger koster 149 bobs, og ja, der er selvfølgelig ovnstegte kartofler og vegansk aioli til. Slut eventuelt middagen af med en go’ kop kaffe: Sidewalk kan lave alle kaffevarianter – cappuccino, latte og cortado for eksempel – på den veganske og laktosefri havremælk. Til samme pris som med almindelig mælk. Naturligvis.

No Chicken, please

Vil du ha’ kylling uden kylling? Den frække No Chicken Burger er en nyhed på Sidewalks burgerkort, og her sætter du tænderne i sprød, vegansk “kylling”, frisk salat, tomat, agurk og syltede rødløg. Ikke dårligt! Bollen er gjort svampet blød med masser af Sidewalks hjemmelavede alt-andet-end-kedelige honey/mustard-dressing, der – hvis du spørger os – giver lige dét ekstra pift, når du bider i sagerne. Mmh. On the side får du ovnstegte kartofler og vidunderlig vegansk aioli til at dyppe i. Og prisen? Den er de sædvanlige 149 kroner. Fair and square. Bonusinfo: Skal burgeren være fuldt ud plantebaseret, skal du bare be’ om trøffelmayo frem for honey/mustard. Nemt.

“Jeg er mere end tosset med croissanter, og der er efterhånden flere steder i byen, der bager en virkelig god version af den franske fristelse.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør

Mad ved Åen

Se alle