Foto: Gbar.

Nu kan du stemme på byens bedste gå i byen-sted

Avisen Århus Stiftstidende kårer for 11. år i træk “Byens bedste” i en række kategorier, blandt andet byens bedste gå-i-byen-sted. Vi giver dig her et overblik over de nominerede. 

Skal du i byen i Aarhus, er der et væld af gode bud på steder, du kan tage hen – lige fra hyggelige pubs til eksklusive danseklubber. Men hvor kan aarhusianerne bedste lide at gå hen, når de skal give den gas i weekenden?

Det har avisen Århus Stiftstidende sat sig for at finde ud af. For 11. år i træk har avisen oprettet afstemningen “Byens bedste,” hvor læserne kan stemme på deres favorit i en række kategorier – blandt andet “Byens bedste gå i byen-sted“.

Der er fem nominerede i kategorien, og vi giver dig et overblik over dem lige her:

Cármel
Med et rum på 400 kvadratmeter og 10 meter til loftet er Salon Cármel på Nørre Allé en imponerende størrelse. Salonen hører til Hotel Carmel, og stedet har trukket inspiration fra 1920’ernes Paris og New York – derfor vil fredag og lørdag aften også blive akkompagneret af en pianist og en sangerinde, der spreder stemning. Når det ikke er fredag og lørdag, byder Salon Cármel på både salsa-dans, afrikansk dans, tango og koncerter.

OBS: Har du fået lyst til at besøge Salon Cármel må du dog vente til 2018, da stedet holder lukket resten af året på grund af byggearbejde.

Er du vild med at feste, som man gjorde det i 1920’ernes Paris, kan du stemme på Salon Cármel her.

Bernhardt
For syv år siden åbnede natklubben Bernhardt, og med en placering midt på Store Torv bliver byturen næppe mere central. Her har du rig mulighed for at vise dine bedste moves på dansegulvet, hvor der altid er fyldt med danseglade gæster helt til klokken 05 om morgenen både fredag og lørdag. Baren byder på både lækre cocktails og kolde øl, som du kan nyde godt af, når du skal have en pause fra dansen.

Vil du stemme på Bernhardt som det bedste sted at gå i byen, kan du gøre det her.

Loulou
Som det nyeste skud på natklub-stammen finder du Loulou på Åboulevarden. Her kan du slå dig løs på et dansegulv belyst af stemningsfulde glødepærer og drikke cocktails serveret af stilfulde bartendere iført skjorte og seler. Natklubben lægger op til en festlig aften med et stort udvalg af champagne og åbningstider, der sørger for, at du kan feste helt til klokken 05 om morgenen både fredag og lørdag.

Er du fan af natklubben ved Åboulevarden, kan du stemme på dem her.

Gbar
Natklubben i Skolegade kalder sig selv for Aarhus’ hotteste homobar, hvor forskellighed og mangfoldighed bliver hyldet. Stedet er blandt andet kendt for sine gennemførte temafester og et dansegulv, der altid er fyldt op af dansende gæster til dj’ens beats. Derudover tilbyder Gbar faste tilbud i hverdagene og indtil midnat fredag og lørdag – for eksempel kan du få to ens drinks og kun betale for én.

Skal din stemme gives til Gbar i Skolegade, kan du gøre det her.

Tir Na Nóg
På den irske pub i Frederiksgade kan du nyde en bytur i hyggelige rammer med dæmpet belysning og tunge træmøbler. Derudover kan pubben prale af for nyligt at være blevet kåret til at huse intet mindre end verdens bedste irske whiskey-oplevelse! Med et af Danmarks største whiskeyudvalg har du på Tir Na Nóg en unik mulighed for at smage dig gennem Irland, eller du kan vælge mellem hele 18 forskellige ølhaner, hvis whisky er lige stærkt nok.

Er du fan af det irske bud på et gå i byen-sted, kan du stemme på Tir Na Nóg her.