Foto: Burger Shack

Burgerkæde har fået smilet tilbage

Take away-kæden, der sidste år var ramt af problemer har igen fået de gladest mulige smileyer i alle restauranter i Aarhus.

Tidligere i år blev burgerkæden Burger Shack opkøbt af DiningSix. Så snart de nye ejere overtog kæden, blev samtlige restauranter lukket ned for at tømme ud i varelagre, gøre hovedrent og på den måde nulstille forretningen for at sikre den gode hygiejne og fødevaresikkerheden.

Og det har givet pote! Restauranterne landet over har nu den gladest mulige smiley i kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen. Således er første milepæl nået i missionen om at genvinde forbrugernes tillid.

“Førsteprioriteten har siden opkøbet været at få styr på alle processer og inddrive glade smileyer i alle vores restauranter. Nu kan vi med ro i sindet vise vores gæster, at de er i de tryggeste hænder, når de bestiller deres mad hos os,” fortæller Christian Juul Tønnesen, ny administrerende direktør i Burger Shack.

Læs også: 3 blærede burgerbarer i Aarhus

Næste skridt

Burger Shack kom i vælten i medierne i midten af 2020, da de tidligere ejere fik en lang række påtaler og sanktioner fra Fødevarestyrelsen.

“Næste skridt bliver for os at optimere vores produkt – både på smagen og gæsternes oplevelse hos os. Vi samler på glade gæster, og det får vi kun ved at tilbyde et godt produkt og tilsvarende god service,” fortæller Christian Juul Tønnesen.

Ambitionerne er, at Burger Shack skal vokse i Danmark såvel som resten af Norden. Særligt er der store forventninger til Norge, hvor DiningSix allerede har to andre restaurantkoncepter.

Blærede burgere

Se alle