Burger Shack er blevet opkøbt af erfaren restaurationskæde

Nu har garvede og kyndige hænder meldt sig ind i kampen om at få den omdiskuterede take away-kæde, Burger Shack, tilbage i topform.

Efter noget af et turbulent 2020 med det ene fødevarelovmæssige problem efter det andet kan Burger Shack nu se frem mod lysere tider.

Restauratørerne bag DiningSix, der udtænker, udvikler og driver en lang række anerkendte restauranter som for eksempel KöD, Basso og Klokken, tager nu for alvor kampen op på den sprudlende take away-scene ved at opkøbe Burger Shack.

Læs også: 3 blærede burgerbarer i Aarhus

Det er første gang i DiningSix’s 10 år lange historie, at virksomheden køber et etableret restaurantkoncept frem for at starte det op fra bunden. Og det er der ifølge Morten Pedersen, Direktør og Partner i DiningSix, en helt særlig grund til:

”Vi har længe kigget mod high-end fastfood-segmentet, og dette er en gylden mulighed for at bygge videre på et stærkt koncept frem for at skulle starte fra nul. Vi kommer til at holde fast i konceptet og de dyder, der har gjort Burger Shack til ét af landets mest populære burgerjoints, men vi kommer til at drive det efter vores model, hvor der er helt styr på alle processer,” siger Morten Pedersen.