Foto: Vaffelbaronerne

Det sker i weekenden: Sæt tænderne i en bubble waffle i Aarhus

Fredag den 17., lørdag den 18. og søndag den 19. april kan du købe bubble waffles med is og toppings i Aarhus.

Har du prøvet en bubble waffle – altså en varm vaffel med is og topping?

Ellers har du chancen fra fredag den 17. april til og med søndag den 19. april – alle dage mellem klokken 12.00 og 18.00. Her åbner de aarhusianske iværksættere Vaffelbaronerne nemlig op for salg af deres bubble waffle ved den tidligere isbutik Olufs i Graven 16.

“Det hele startede med, at vi selv kørte rundt og lavede vores bubble waffles i en vogn tilbage i 2018. Under omstændighederne ser vi faktisk meget frem til igen personligt at lave vores bubble waffles og sprede lidt glæde hos de vaffelelskende aarhusianere,” siger Nithu Thava, der er en del af Vaffelbaronerne, i en pressemeddelelse.

Læs også: 3 steder i Aarhus med sødt take away

Hos Vaffelbaronerne får du din bubble waffle serveret med Ben & Jerry’s-is og forskellige slags topping. En bubble waffle med en enkelt kugle is og frit valg af toppings koster 50 kroner, mens en version med to kugler is og frit valg af toppings står til 57.

Vaffelbaronerne understreger, at de selvfølgelig tager de rette forbehold i forhold til covid-19.

Tidligere på ugen skrev Smag Aarhus om konceptet Waffle Box, som Vaffelbaronerne også står bag, og som kan forudbestilles til weekenden i Aarhus.