Aarhus´ bedste brunch 2024: Se vinderen og de andre nominerede her!

Leder du efter brunch i Aarhus? Så læs med her!

Vi er nemlig glade for at præsentere vinderen af Aarhus´ bedste brunch og de nominerede, som gav dem kamp til stregen!

Konkurrencen er afgjort, prisen er givet, men i denne guide kan du læse om både vinderen og de andre 7 ultimative favoritter i Aarhus. Så uanset hvordan du godt kan lide din brunch, kan du finde inspiration til din næste brunch i Aarhus!

Læs også: Catering i Aarhus: Få lækker mad leveret til din næste fest!

Café Casablanca – Vinder af Aarhus´ bedste brunch

Casablanca brunch
Foto: Café Casablanca

Stort tillykke til Café Casablanca med titlen som vinder af Aarhus´ bedste brunch!

På Café Casablanca – byens ældste café,  hedder det ikke brunch men `Crunch´. I den hyggelige oase i hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus kan du alle ugens dage gå ombord i en overdådig Crunch-buffet med alt, hvad hjertet begærer.

Med mere end Crunch 600 gæster om ugen er Café Casablanca en sand Aarhus-favorit, der står klar med god mad i stemningsfyldte omgivelser alle ugens dage.

Den overdådige Crunch-buffet byder på langt mere end hvad en god brunch skal indeholde. Her får du et bredt udvalg af specialiteter fra både det salte og det søde køkken. Buffeten byder blandt andet på et stort udvalg af hjemmelavede specialiteter: alt fra cremet salat af koldrøget laks, lun leverpostej og rullepølse til krondyrpølse og kyllingesalat med friske urter.

Derudover indeholder Crunch-buffeten selvfølgelig også alle de sædvanlige brunch-klassikere såsom yoghurt med müsli, blødkogte og altid varme æg, samt et stort udvalg af lagrede oste. Og som kronen på værket hjemmelavet nutella, chiagrød, saltkaramel og et hav af forskellige toppings.

Hos Café Casablanca står de altså klar med alt hvad brunch-elskerens hjerte begærer!

Pris: 240 kr. pr person i hverdage og 270 kr. pr. person i weekender.
Adresse: Rosensgade 12, 8000 Aarhus C
Læs mere her: På deres hjemmeside.

Café Frida – Andenpladsen i Aarhus´ bedste brunch

Café Frida
Foto: Café Frida

Det har været tæt løb i konkurrencen, og det blev Café Frida, der løb med andenpladsen som Aarhus´ bedste brunch.

Hos Café Frida kan du alle hverdage nyde en lækker brunchplatte med forskellige retter lavet på økologiske råvarer. Når du bestiller brunch hos Café Frida i Latinerkvarteret i Aarhus kan du se frem til en masse skønne brunch-klassikere lavet på økologiske råvarer.

Den skønne brunchplatte indeholder alt fra pandekager med sirup, scrambled eggs med bacon og pølse, skyr med toppings, røget laks og meget mere. Du får altså alt det, som en god brunch skal indebære!

Café Frida er en socialøkonomisk café, som gør en indsats for at hjælpe kvinder mellem 18 og 30 år. På den måde støtter du op om et godt formål, samtidig med at du nyder en velsmagende brunch i skønne omgivelser.

Pris: 159 kr. hvis du vælger 6 ting og 199 kr. hvis du vælger 10 ting.
Adresse: Mejlgade 14, 8000 Aarhus C
Læs mere her: På deres hjemmeside.

SyvNi13 – Tredjepladsen i Aarhus´ bedste brunch

SyvNi13 brunch i aarhus
Foto: SyvNi13

På en flot trejdeplads har vi Restaurant SyvNi13, som hver lørdag står klar med en lækker brunch udover det sædvanlige. Her får du en lækker brunch á la social dining, som er retter til deling, så alle kan smage det hele. Retterne serveres løbende, så du og dine medspisere kan nyde retterne i jeres eget tempo.

Hos Restaurant SyvNi13 varierer brunchmenuerne efter sæson. Uanset hvilken tid på året du bestiller en brunchmenu, er du dog altid garanteret spændende nyfortolkninger af de klassiske brunchretter samt nogle helt originale kreationer. De friske råvarer kommer fra lokale leverandører og samarbejdspartnere, så retterne altid har rødder i det aarhusianske.

Med sine minimalistiske og sæsonbaserede anretninger med inspiration fra nordisk gastronomi, er Restaurant SyvNi13 blevet et populært brunchsted i Aarhus. Der er rift om bordene, så det er derfor en god idé at booke bord hjemmefra inden dit besøg.

Pris: 4 retter for 195 kr. og 6 retter for 235 kr.
Adresse: Frederiksgade 74, 8000 Aarhus C
Læs mere her: På deres hjemmeside.

Galåre – Brunch i Latinerkvarteret

Galåre
Foto: Galåre

Hos Galåre er der fokus på bæredygtighed og råvarer i topkvalitet. I den hyggelige café kan du sammensætte din egen brunch med op til 7 forskellige retter.

Hos Galåre er du altid garanteret god stemning og retter lavet på de bedste råvarer. Caféen ligger godt gemt i en baggård i Guldsmedgade i Aarhus, men er helt klart et besøg værd, når du leder efter en lækker brunch.

Her kan du sammensætte din egen brunchmenu med enten 3, 5 eller 7 retter. Du kan vælge mellem alt fra sprøde croissanter til en klassisk egg Benedict.

Pris: 3 retter for 185 kr., 5 retter for 210kr., 7 retter for 325 kr.
Adresse: Guldsmedgade 20A (baggården), 8000 Aarhus C.
Læs mere her: På deres hjemmeside.

Spiselauget – Brunchbuffet på Godsbanen

Spiselauget brunch
Foto: Spiselauget

Hos Spiselauget kan du hver lørdag og søndag gå ombord i et overdådigt brunch tag-selv-bord og smage en masse forskellige anretninger.

Spiselauget ligger som en hyggelig oase midt i det kreative hot-spot på Godsbanen. Restauranten fungerer som samlingspunkt og spisehus for både medarbejdere på stedet og alle byens borgere. Med sin afslappede atmosfære og velsmagende mad er Spiselauget et sikkert valg, når både familie og venner skal samles om en lækker weekendbrunch.

Hos Spiselauget kan du vælge mellem All-In-Brunch, hvor både tag-selv-bordet og drikkevarer ad libitum indgår, eller blot nyde tag-selv-bordet uden drikkevarerbuffeten. Uanset hvad er kvaliteten af råvarerne altid i top, når du bestiller brunch hos Spiselauget.

Pris: All-In-Brunch er 325 kr. pr. person og almindelig brunch 175 kr.
Adresse: Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.
Læs mere her: På deres hjemmeside.

Langhoff & Juul – Brunch og socialt samvær

Langhoff og Juul brunch i aarhus
Foto: Langhoff og Juul

Hos Langhoff & Juul i Latinerkvarteret i Aarhus kan du roligt læne dig tilbage og nyde en spændende brunch i smukke omgivelser. Her får du også meget mere end bare en lækker brunch. Her er der plads til at skrue tempoet ned og nyde nærværet og samværet med dem, du holder af.

Brunchen indeholder alt fra lækkert brød, hjemmelavet yoghurt, røræg med pølser og rosmarin bacon, tærte og formiddagskage. Sammen med brunchen får du også en valgfri varm drik og en alkoholfri kold drik fra Naturfrisk.

Brunchen er baseret på sæsonens bedste, lokale råvarer. Du kan altså regne med både at få en smagsoplevelse og betjening ud over det sædvanlige, når du besøger Langhoff & Juul.

Pris: 265 kr. pr. person.
Adresse: Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus C.
Læs mere her: På deres hjemmeside.

Mefisto – Brunch med store smagsindtryk

Mefisto
Foto: Mefisto

Hos Mefisto i Latinerkvarteret er der fokus på de gode smage og de bedste råvarer. Her får du en brunch med store smagsindtryk.

Mefisto ligger som en lille perle i Latinerkvarteret i Aarhus og er kendt for sine smagfulde retter med fisk. Når du bestiller brunch hos Mefisto, får du en lækker platte sammensat af forskellige små retter – selvfølgelig også med fisk.

Brunchen byder på alt fra skagensalat med rejer og stenbiderrogn, shakshuka med spocheret æg og stracciatella, tartelet med aspargesfrikassé og persille og rabarbertrifli lagt med hvid chokolade.

Hos Mefisto kan du nyde den lækre brunchserveringalle alle ugens dage  i restaurantens stemningsfyldte omgivelser.

Pris: 278 kr. pr. person.
Adresse: Volden 18-20-28, 8000 Aarhus C.
Læs mere her: På deres hjemmeside.

Café Krone – Et sandt morgenmadsparadis

Café Krone
Foto: Café Krone

Café Krone på Trøjborg er i den grad et besøg værd, hvis du elsker morgenmad og brunch. Caféen er et sandt morgenmadsparadis med et stort udvalg af forskellige lækre retter.

Hos Café Krone lægger de stor vægt på, at giver kunderne et smil på læben. Her er du altid garanteret god service og en brunch-udvalg udover det sædvanlige.

Når du besøger Café Krone til brunch kan du gå ombord i alt fra friskpresset juice og eggs florentine til et udvalg af pandekager med alverdens toppings. Der er i den grad noget for enhver smag!

Pris: 60-110 kr. pr ret.
Adresse: Tordenskjoldsgade 65, 8200 Aarhus N
Læs mere her: På deres hjemmeside.