Foto: Wolt – The Bowl Company

Brød som suppeskål? Bread bowl restaurant er åbnet på Frederiksbjerg

På den nye bread bowl restaurant på Frederiks allé kan du få suppe eller stuvning serveret direkte i surdejs- eller fuldkornsbrød.

The Bowl Company slog i sidste uge dørene op til den nye restaurant på Frederiks Allé 110.

Konceptet er suppe og stuvning serveret i friskbagt brød, der bliver bagt hver dag i butikken. Du kan vælge mellem to slags brød: surdej, der har hævet over 15 timer eller fuldkornsbrød.

Læs også: Du sparer 20 %: Få take away i mundrette størrelser fra ny food trailer

Supperne er lavet fra bunden af friske ingredienser. Du kan for eksempel få chili con carne, broccoli cheddar suppe eller goulash.

Hvis du skal have lidt til den søde tand, kan du bestille banankage eller en cookie – begge dele hjemmebagt selvfølgelig.

Lige nu er stedet åbent for take away og levering med Wolt. Bag restauranten står to unge brødre og entreprenører, der oprindeligt kommer fra Tyskland.

Velbekomme!

Take away i den sunde ende

Se alle