Foto: Mundret

Du sparer 20 %: Få take away i mundrette størrelser fra ny food trailer

Ny food trailer tilbyder frisklavet take away med smagsoplevelser i mundrette størrelser.

Det nye madkoncept Mundret tilbyder frisklavet take away i mundrette størrelser serveret direkte fra food trailer i Viby. Landstræneren for det OL-vindende cateringlandshold er medejer.

Mundret ønsker at inspirere og bringe store spiseoplevelser med en følelse af social dining hjem til aarhusianerne, uden at det er nødvendigt at besøge en dyr restaurant.

Læs også: Skal det være nemt? Simpelt og enkelt aftensmad til 75 kroner

”Med Mundret ønsker vi at gøre det nemt at få en lækker smagsoplevelse med fokus på enkelthed, kvalitet og smag.  Vi kommer til at pirre smagsløgene med et bredt udvalg af serveringer, hvor man selv kan vælge til og fra ud fra smagspræferencer og mængde. Og så er det lige til at stille på spisebordet”, fortæller medstifter Lennart Nielsen i en pressemeddelelse.

Åbningen af den nye food trailer fejres med 20 % rabat på hele menuen (undtagen drikkevarer) i den kommende åbningsweekend fra onsdag d. 20/1/2021 til lørdag d. 23/1/2021.

Foruden take away egner Mundrets madkoncept sig også til f.eks. små og store begivenheder såsom barnedåb, fødselsdage, firmaarrangementer og fester.

Du kan bestille din take away på Mundrets hjemmeside, og du får udleveret din mad på Skanderborgvej 107 i Viby.

Take away i den sunde ende

Se alle