Michelin-stjernerne er det ypperste, man kan opnå i hele gourmetuniverset. Men hvad er opskriften på en Michelin-stjerne egentlig? Hos Restaurant Substans er buddet et sæsonpræget og økologisk gourmetmåltid krydret med et solidt jysk mindset og charme.

Jysk charme, åbenhed og gourmet
På Restaurant Substans er det tydeligt, at der er plads til alle. Som noget helt specielt for en Michelin-restaurant er de hos Restaurant Substans meget nede på jorden. Den jyske charme skinner igennem, og det skaber en afslappet atmosfære.

Eksempelvis tiltaler de ikke gæsterne som ”De”, og så kører de desuden Michelin-stjernen hjem på andet end hummer, trøfler og foie gras – noget der ellers ofte ses på Michelin-restauranterne.

Nej, hos Substans lægger de vægt på det sæsonprægede gourmetmåltid, der er resultatet af et solidt håndværk blandet med velsmagen fra økologiske råvarer fra lokale producenter.

Lokale og økologiske råvarer
Med en passion for at bruge økologiske råvarer fra lokale producenter, har restauranten formået at få det økologiske spisemærke i guld. Det er et sjældent mærke, der bliver tildelt de restauranter, hvor 90-100% af deres råvarer er økologiske. De økologiske råvarer tæller dog ikke blot de smagfulde retter. Deres passion for økologi strækker sig helt ud i deres vin- og saftmenuer, som også har øko-stemplet.

Restaurant Substans har altså formået at bruge det kvalitetsstempel, en Michelin-stjerne giver, til at sætte et fokus på miljørigtig brug af råvarer, man med god samvittighed kan nyde.

Forlæng gourmetoplevelsen
En middag på Restaurant Substans er altså på mange måder en oplevelse i sig selv. Er du typen, der elsker gode madoplevelser, er et besøg på Restaurant Substans et must – mindst én gang!

Kommer du langvejs fra, skal det ikke være en hindring for at få denne fantastiske gourmetoplevelse, som Restaurant Substans står for. Samarbejdet mellem Hotel Oasia og Restaurant Substans giver dig nemlig mulighed for at booke et lækkert gourmetophold i Aarhus, hvor du bor lige midt i centrum og i gåafstand til restauranten. På den måde kan du forlænge den gode oplevelse og se flere af de skatte, som Smilets By gemmer på.