Foto: Frederikshøj

Bookmaker: To stjerner til Aarhus-restaurant

MICHELIN Bookmaker vurderer, at en aarhusiansk restaurant kan score to Michelin-stjerner i uddelingen onsdag.

Af Mikkel T. Krogh

Spilleselskabet NordicBet har sat odds på den forestående uddeling af Michelin-stjerner i Aarhus, og Wassim Hallas Frederikshøj er favorit til at få to stjerner. Bookmakeren forventer samtidig, at de øvrige etstjernede Michelin-restauranter Gastromé og Substans fastholde deres stjerner fra sidste år.

“De fleste mente, at Wassim Hallal allerede sidste år burde have debuteret med to stjerner. Men Michelin Guiden er kendt for at være konservativ, og de har formentlig ønsket at se Frederikshøj an i et års tid. Nu har de flere erfaringer at basere deres bedømmelse på, og vi forventer, at det kommer til udtryk i endnu en stjerne,” siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen i en pressemeddelelse.

Læs også: 6 spisesteder du skal glæde dig til

Pengene 1.55 gange igen
Bookmakeren betaler blot pengene 1.55 gange igen for, at Frederikshøj bliver belønnet med to stjerner, mens oddsene for én stjerne til Frederikshøj er 2.20. Hvis du spiller på, at Gastromé eller Substans fortsat belønnes med en stjerne, får du pengene igen 1.16 gange.

Uden for Aarhus er favoritterne til at få Michelin-stjerner blandt andet Marchal, Søllerød Kro, Kadeau, Clou og Studio i København, mens de største favoritter uden for landets to største byer er Falsled Kro og Pasfall på Fyn.

Læs også: 11 must-eats på Frederiksbjerg