Bo i Aarhus – skriv dig op til nye lejeboliger i Tilst

Sponsoreret indhold

Søger du bolig i Aarhus og har ønsker om at sidde i noget nyt, kan du fx søge i Tilst nordvest fra byens centrum. Her bliver der nemlig bygget mange nye lejeboliger, flere med indflytning sent i 2021 og 2022. Vi taler ikke simple studieboliger her – der er tale om lejeboliger såvel til singler som til par, både som rækkehuse og lejligheder. Lyder det af noget? Så bliv skrevet op.

Skriv dig op i dag

Du kan fx finde flere nye lejeboliger ved Blomsterhaven i Tilst, hvor du som cyklist har sikker og hurtig adgang til og fra Aarhus Centrum ved at køre på den nye supercykelsti. Når først du har nået centrum, har du alle byens store kulturtilbud inden for rækkevidde. Her kan Dokk1, Aarhus’ hovedbibliotek og kulturhus, nævnes – foruden kunstmuseet ARoS og spillestederne.

Overvej allerede nu at skrive dig op til en lejebolig i Tilst.

Tag de daglige retræter til Tilst

Om end det for mange unge er sjovest at bo så tæt på barerne i centrum som muligt, kan mere modne typer nyde godt af den ro, der er at finde i Tilst – og lære at sætte pris på boliger i denne bydel. For her kan såvel singler som familier holde deres daglige retræter, når en hård dag på job, studie eller i skole er overstået. Tilst vil i praksis blive en light-version af midtbyen.

Nå hurtigt rundt i det midtjyske

Ikke blot har du fra Tilst nem adgang til Aarhus Centrum – du kan også hurtigt komme ud på motorvejen og fare rundt i det midtjyske. Randers og Silkeborg er oplagte destinationer i dit nærområde at drage mod på en lørdag, og du skal heller ikke køre andet end 1,5 time, før du er i Aalborg. Da Tilst ligger i yderkanten af Aarhus, døjer du ikke med den samme, tunge trafik.