Foto: Madklubben

Besøg din yndlingsrestaurant i januar

Selvom der er restriktioner, så er det stadig muligt at besøge dit yndlingsspisested. Faktisk er det nu muligt at besøge spisesteder, som normalt er umulige at få bord på

Vi er kommet ind i det nye år, og desværre gør Corona det nødvendigt stadig at have restriktioner. Men det skal ikke afholde dig fra at besøge byens mange lækre spisesteder.

På restauranterne skal man blot vise coronapas og bære mundbind, når man skal hen på sin plads eller skal på toilettet. Det er derfor trygt og sikkert at besøge din yndlingsrestaurant i januar, og det er ikke noget, der kommer til at påvirke din aften.

Læs også: Café Sidewalk fejrer det nye år med masser af tilbud

Faktisk er det sådan, at de restauranter, der plejer at have mange turister som gæster, nu har borde ledige. Så hvis der er en restaurant, du rigtig godt gad at besøge, som du normalt ikke kan få bord på, så er det nu, du skal slå til.

Selvom restauranterne lukker lidt tidligere end normalt, så skal det ikke holde dig væk. Det betyder bare, at du kan komme lidt tidligere hjem og være frisk til næste dag.

Så hvad med at prøve en ny restaurant, som du altid har ønsket at spise på, eller det spisested, som det er alt for længe siden, du har besøgt? Så er du med til at sikre, at byens madscene stadig står stærkt, når landet genåbner helt.

Vi ved, at byens restauranter bliver lykkelige over at se jer.
Pizza

Se alle