Foto: Bassin 7.

Tyrkisk grill, is og kaffe: Madboder ved havnebad åbner i juni

Madboderne ved Bassin 7 på Aarhus Ø åbner i midten af juni.

Hvis du var vild med Strandbaren, bliver du helt sikkert også ret glad for denne nyhed: Bassin 7 åbner nemlig inden længe på Aarhus Ø.

Her kommer der til at være en række madboder og sportsevents, som blandt andet tæller: Den tyrkiske grillbar Metins Grill, Hansens Is, drevet af fodboldklubben Aarhus Fremad, Street Coffee og SeaDucktion.

”Alle vores unitaktører har ideer til aktiviteter for de besøgende. Metin Grill ønsker for eksempel  at lave en ordning, hvor du kan låne en grill af dem. Vi vil gerne skabe nogle ramme, hvor vores gæster ikke bare er forbrugere, men også medskabere af livet ved Bassin 7, siger arkitekt fra Bureau Detours Insitut for (X), Mads Peter Laursen, der har været med til at udtænke den midlertidige havnepromenade.

Åbner i midten af juni
Åbningsdatoen for madboderne bliver omkring den 16. juni, da byggearbejdet stadig er i gang. Madboderne kommer til at være en del af et aktivt hegn, der skal afskærme for byggepladsen.

”I stedet for et langt hegn som kun afskærmer, har vi udviklet den her model. Det er et levende hegn, hvor du så kan gå ind at bestille en is. Madboderne bor i hegnet, og det bliver dermed ikke en død facade, men en del af aktiviteterne,” fortæller Mads Peter Laursen.

Udover madboderne er der også åbnet en butik med surferudstyr samt en kabelbane til at trække surferne henover vandet.

Du kan følge med i udviklingen af Bassin 7 på havnebadets Facebook-side.