Foto: Bassin 7.

Øl, bobler og hotducks: Ny madbod åbner på Aarhus Ø

Havnebadet Bassin 7 får en ny madbod, der serverer hotducks med confiteret and.

Det nye havnebad Bassin 7 åbner officielt den 30. juni, og nu kan du se frem til endnu en madbod på Aarhus Ø. Den kommer til at hedde SeaDucktion, og madboden serverer øl, bobler og hotducks med confiteret and. Det er folkene bag Restaurant Lecoq, der driver den nye madbod.

”Vi laver en bar ved Bassin 7, hvor vi serverer de her asiatisk inspirerede hotducks, som er toppet med tangsalat. Vi synes, at det passer godt ind ved havnebadet, og det er sjovt at få lov til at lege med i sommersæsonen,” siger Troels Buus fra Lecoq.

SeaDucktions hotduck består af et groft brød, en forårsrulle med confiteret and, ingefær og koriander samt soyamayo, chilimayo og tangsalat på toppen, og den kan blive din for 50 kroner.

På åbningsdagen kan du få en hotduck og en dåseøl til 65 kroner. Derudover kan du købe en dåseøl til 25 kroner og en sixpack til 125 kroner samt champagne.

Udover SeaDucktion rummer Bassin 7 også madboder som den tyrkiske grillbar Metins GrillHansens Is, drevet af fodboldklubben Aarhus Fremad, og Street Coffee.