Autentisk italiensk restaurant åbner i Aarhus

Ingen kæler for maden som italienerne. Det er derfor en glædelig nyhed, at Aarhus bliver et italiensk køkken rigere, når Madklubben til september slår dørene op for deres nyeste restaurant Lupo.

Pastamaskinen kommer til at køre på fuld sving, når Madklubben til september åbner den nye restaurant Lupo. Menuen kommer til at bestå af lige dele pastaretter og klassiske italienske snacks som arrancini, burrata og vitello tonnato. Derudover vil der altid være større kød- og fiskeretter på tavlen.

Lupo laver masser af lækre pastaretter og andre italienske specialiteter

Al maden vil blive lavet med respekt for autentiske italienske tilberedningsmetoder og opskrifter. Menuen bliver ændret med jævne mellemrum, så der altid er mulighed for at få nye madoplevelser, lyder det fra Madklubben-ejer Anders Aagaard.

– Vi ønsker at tilbyde en menu med fokus på kvalitet og det italienske køkken. Det bærer menukortet også i den grad præg af med vores håndlavet pasta og vores tavleretter, der skifter alt efter sæson, siger han.

Læs også: Berlin Gemüse Döner er åbnet i Aarhus

Ny restaurant, gammel adresse

Lupo åbner på Frue Kirkeplads 1, hvor Madklubbens italienske restaurant Mamma’s i øjeblikket ligger. Dermed vinker Madklubben farvel til det italiensk-amerikanske køkken for at omfavne det autentiske italienske køkken. Med andre ord: Mindre New York, mere Italien.

Du kan allerede nu bestille bord på Lupo’s. Booking er åben fra den 11. september.

Indtil da holder Mamma’s dørene åbne til 2. september, så der fortsat er mulighed for at nyde Mamma’s sprøde pizzaer og italienske specialiteter.

Booking: Link
Hjemmeside: Link

Menukortet på Lupo byder på Madklubbens italienske restaurant Lupo