Foto: Café Fry.

Brunch og burgere hitter: Ny café i Bruuns Galleri er kommet godt fra start

Annonce: Særligt brunch og burgere har været et populært valg hos den nye Café Fry på førstesalen i Bruuns Galleri i Aarhus.

Har du besøgt Café Fry på førstesalen i Bruuns Galleri? Hvis ja, så er du langt fra alene: Siden den nye café slog dørene op tirsdag den 1. oktober, har mange af shopping centrets gæster nemlig lagt vejen forbi.

“Det er gået rigtig godt. Vi har haft fuldt hus, men har stadig haft tid til at give gæsterne en god oplevelse. Alle har fået deres mad inden for 10 til 15 minutter, og de besøgende har rost smagen, men også den gode stemning og atmosfære i caféen,” fortæller indehaver af Café Fry Ali Poyraz og fortsætter:

“Anerkendelsen betyder meget, for det allervigtigste for mig er, at kunderne får en god oplevelse, når de er her.”

Populær brunch og burger
Særligt Café Frys brunchtallerken – som består af en pandekage med sirup og friske frugter, røræg, bacon, brunchpølser, tunmousse, toast med skinke og ost, yoghurt med mysli, tomat, peberfrugt, marmelade, brieost, nutella, smør og brød samt en kop kaffe eller te – har været i høj kurs, fortæller Ali Poyraz.

Derudover har der også været rift om caféens burgere, som kommer i fire varianter: En burger med kyllingefilet, en med oksekød, en med plantebaseret bøf og ikke mindst den store ”Bandit Burger,” hvor du får hele to oksekødsbøffer.

“Generelt har vi fået god respons på hele menukortet og fået at vide, at vi serverer rigtig god mad til fornuftige priser. Det er vi meget stolte af,” siger Ali Poyraz.

En brunchtallerken hos Café Fry står til 99 kroner, mens burgerne koster fra 99 til 119 kroner. Du kan se hele menukortet her.