Aarhusiansk take away fra hele verden

Er du typen, der fra tid til anden får nok af medisterpølse, frikadeller og brun sovs? Typen, der i stedet godt kunne tænke sig at lade dine smagsløg inspirere af fantastiske retter fra resten af verden? Så er du havnet det helt rette sted. Her får du nemlig vores bud på, hvor du finder de bedste internationale retter – som take away lige her i Aarhus.

Mexicanske retter fra VACA

Det mexicanske køkken er intet mindre end ”delicioso”. Burritos og tacos i lange baner tilsat lækkert kød, friske grøntsager og spicy krydderier, der får munden til at løbe i vand hos de fleste.

Det gør den også, når du træder ind ad døren hos VACA i Mejlgade 17. Her kan du vælge mellem flere forskellige varianter af deres drønpopulære burritos og tacos, og derudover er der også mulighed for at bestille andre retter som f.eks. chili con carne eller quesadillas, der er en mexicansk toast.

Og så er deres guacamole altså helt ekstraordinært god, så husk at få sådan en med hjem også!

Thailandske retter fra Nira’s

Det er tirsdag aften, og du sidder hjemme foran computeren eller tv’et og hygger med lidt online casino eller en god film. Pludselig mærker du sulten komme snigende. Du må bare have noget at spise, men køleskabet er mere eller mindre tomt, og du orker ikke at handle ind – så hvad skal du stille op?

Et godt bud kunne være at smutte en tur i Sønderborggade. I nr. 11 holder Nira’s til, og her finder du et stort udvalg af populære retter fra det thailandske køkken. Vi anbefaler især massaman, der er en ret baseret på kokosmælk, gul karry kartofler og peanuts, tilsat enten kylling eller oksekød. Hos Nira’s giver de ovenikøbet retten et ekstra tvist ved at tilføje gulerødder deri – lækkert!

Massaman er blot en af mange retter på menukortet, og uanset hvilken type thaimad, du foretrækker, er der rig mulighed for at finde en lækker ret på menukortet, der gør dig både mæt og glad.

Spændende retter fra hele verden hos Aarhus Street Food

Kan du ikke helt bestemme dig for, hvad du har lyst til, er Aarhus Street Food også altid et godt sted at få take away fra. Her er 24 forskellige køkkener samlet under et tag, og her er stort set alt, hvad det internationale take away-hjerte kan begære.

Uanset om du er til indisk, amerikansk, tyrkisk, mellemøstligt eller asiatisk take away, finder du det på adressen Ny Banegaardsgade 46, hvor Aarhus Street Food holder til. Du kan sågar få nepalesiske retter hos Everest Kitchen, der blandt andet laver en rigtig god Biryani med enten kylling eller lam.

Udover Everest Kitchen er der også flere andre spændende alternativer hos Aarhus Street Kitchen. Her skal Za’atar, der byder på spændende retter fra det israelske køkken, blandt andet nævnes. Deres israelske fladbrød malawach kan varmt anbefales. Det samme gælder American Street Kitchen, der byder på lækre chicken wings med curly fries og hjemmelavet mayo.

Er du sulten og har lyst til noget internationalt, er der med andre ord rig mulighed for at få sulten stillet hos et af de mange spændende internationale spisesteder her i Aarhus.

Velbekomme!