Foto: Aarhus Street Food

Aarhusiansk madmarked inviterer til gratis film under åben himmel

Kom til gratis filmvisninger i garagens sommerbio, når madmarkedet igen i år viser fede filmbaskere fra 15. juni til 17. august 2021.

Aarhus Street Foods Sommerbio er tilbage! Sidste sommer var Garagens Sommerbio en kæmpe succes, og i år skrues der ekstra op for filmhyggen.

I løbet af sommeren viser madmarkedet 10 fede filmbaskere på den splinternye gigantiske storskærm på pladsen bag Aarhus Street Food.

Læs også: Snart går det løs: Sommerfest i Musikhusparken med mad, musik og EM på storskærm

Hver tirsdag i løbet af sommeren kan du nyde de bedste, sjoveste og mest uhyggelige filmklassikere fra både ind- og udland. Der er garanteret høj hygge med lækre snacks, hjemmelavet street food og forfriskende drikkevarer. Aarhus Street Food sørger for tæpper, stole og borde, så du skal bare møde op!

Filmene begynder klokken 19.30, og dørene åbner klokken 19.00. Der er plads til cirka 300 siddende gæster, så kom i god tid. Gæsterne må hjertens gerne medbringe mad, drikkevarer og snacks fra Garagens køkkener og barer til filmvisningerne. Som noget nyt i år kan der købes kolde drikkevarer og sprøde popcorn i den splinternye biografkiosk.