Foto: Spiselauget

Snart går det løs: Sommerfest i Musikhusparken med mad, musik og EM på storskærm

Hele byen er inviteret med, når Aarhus Åbner Op byder på en hel måned med fodboldfest, koncerter, comedy, underholdning for børn og udsøgt gastronomi i Musikhusparken.

Når EM i fodbold fløjtes i gang på fredag den 11. juni bliver det samtidig startskuddet til en folkefest for hele Aarhus i Musikhusparken. Parken åbner officielt lørdag den 12. juni med Danmarks første EM kamp mod Finland live på storskærm, hvorefter fodboldfesten fortsætter med fremvisning af de fleste slutrundekampe i løbet af EM-perioden.

I de tidsrum, hvor der ikke vises fodbold, vil der være en lang række kulturelle arrangementer på en central placeret scene i Musikhusparken, som for eksempel udendørs sommerkoncerter, comedy og underholdning for børn.

Foruden de mange kulturarrangementer står Spiselauget og MasVino Vinbodega for at toppe underholdningen med gastronomi og kulinariske oplevelser i et lækkert loungemiljø. Spiselauget driver til daglig det folkelige spisested på Godsbanen, mens MasVino holder til i gården ved Klosterport 4, mens Mundbjerg holder til på Nørre Allé.

Læs også: Så er det tid til EM: Tilbud på fadøl og empanadas

Festivalsklassikere

Det bliver både muligt at nyde diverse festivalsklassikere som Umamiburger, Fish’n’chips og Gourmet Hotdog, samt diverse ad libitum koncepter, hvor du kan mæske dig i pil-selv rejer, moules frites eller paella – alle suppleret med ad libitum cava, rosé- og hvidvin. Hertil købes billet separat.

MasVino Vinbodega opsætter en vinbar med den uformelle og hyggelige stemning som er deres kendetegn. Her byder de på alverdens vin og bobler. Ligeledes har de tre vinsmagninger fordelt over hele måneden, hvor MasVinos sommelierer inviterer til en aften i det spansk. Her serveres en række spanske vine fra med historier og smagsnoter. Alle vine er fra egen import og de kan selvfølgelig erhverves billigt og eksklusivt af deltagerne fra eventet. Der serveres ligeledes en let tapasanretning med spanske lækkerier.

Arrangementet byder også på Bourbon- og Whiskeysmagning, hvor Aarhus’ egen bourbon- og whiskyguru, Steffen Braüner tager gæsterne gennem en række forskellige smagsoplevelser!

Der kommer også ølsmagning, hvor man kan mæske sig i fem forskellige Anarkist-øl, som hver især repræsenterer forskellige stilarter indenfor specialøllet. Hertil serveres også en lækker snacktallerken. ”

Til de mere traditionsbundne gæster er der ligeledes en mere traditionel bar, hvor man kan købe sig den (næsten) obligatoriske fadøl til fodboldkampene!

Kom med til genåbningsfest. Kom med til EM Aarhus – Aarhus Åbner Op. Billetsalget til Aarhus Åbner Op er gået i luften og billetpriserne varierer afhængig af arrangementstype.