Foto: YourLocal

Aarhusianere vilde med rabat-appen YourLocal

APP Appen YourLocal har på fire måneder fået 9.000 brugere i Aarhus, der vil have rabat på brød, bøffer, kaffe og jordbærtærter. Ambitionen er at modvirke madspild.

Af Mikkel T. Krogh

Var det noget med en jordbærtærte til nedsat pris? Eller et par gode entrecotebøffer med rabat? Så skal du tjekke den nye app YourLocal, der går til kamp mod madspild ved at formidle tilbud fra spisesteder, slagtere, bagere og kaffebarer på mad, der ellers skulle have været smidt ud. Appen har på kun fire måneder fået 9.000 aarhusianske brugere, og forventningerne er fortsat vækst.

”Det er gået over al forventning i Aarhus, og vi får nye brugere hver dag. Udover den åbenlyse fordel i, at man kan få mad med rabat, er en vigtig årsag til væksten uden tvivl, at man er med til at mindske madspild, hvilket som bekendt er en trend for tiden,” siger PR-medarbejder Hani Abildskov fra YourLocal.

Over 70 butikker er med
Mere end 70 aarhusianske spisesteder og butikker formidler tilbud via appen, og stadig flere kommer til. Blandt de mere kendte er gourmetbageren Briancon, Trøjborg-slagteren Kødstaden, champagnebaren La Plage Deux, kaffebaren Street Coffee, vinbaren Pica Pica og madbodegaen Vesterlauget.

”I Aarhus vil man gerne handle lokalt, og derfor giver det god mening, at folk i stor stil går efter gode tilbud på mad i deres egen bydel eller kvarter. Størstedelen af vores brugere er 25-35 år, og hvis man for eksempel er studerende, er det oplagt, at man er interesseret i at få god mad til rabatpris,” siger Hani Abildskov.

Udover spisesteder og madrelaterede specialbutikker er der en håndfuld aarhusianske teatre, massører og frisører med i appen. YourLocal startede oprindeligt i København og er netop startet op i Malmø.

Følg YourLocal på Facebook her.

Læs artikel: Spisesteder sælger mad til spotpris
Læs artikel: Send en kop kaffe med SMS
Læs artikel: Bestil to-go-kaffen over mobilen