Foto: Memphis Roadhouse

Aarhus-klassiker lukker: Til april er det slut med BBQ på Christiansgade

Memphis Roadhouse siger per 1. april farvel efter 10 år i Aarhus.

Om få måneder er det slut med at få stillet din sult efter BBQ hos Memphis Roadhouse på Christiansgade.

Den amerikanske restaurant har nemlig valgt at sige tak for nu fra den 1. april efter 10 år i Aarhus. Årsagen er både personlig og professionel, fortæller indehaver Christopher Buus Lombardi i en pressemeddelelse:

“Vi har arbejdet utroligt hårdt for at bringe ‘Real Deal BBQ’ til Aarhus, og vi er meget stolte af, hvad vi har opnået. Jeg mener, vi har fået fortalt historien om amerikansk barbecue, men også sagt, hvad der skulle siges, så nu er det rette tidspunkt kommet for mig til at starte på en ny historie.”

Læs også: Nyt madtorv er åbnet på Aarhus Ø

Et sidste farvel

Memphis Roadhouse holder åbent som sædvanligt frem til den 1. april og ser frem til at kunne tage ordentligt afsked med de aarhusianere, der er vilde med restaurantens BBQ.

“Vi vil bruge de kommende to måneder på at takke alle de skønne aarhusianere, som har taget så godt imod os, og som har været med til at skrive historien om Memphis Roadhouse her i byen. Vi har altid haft et tæt forhold til vores gæster, og vi ser frem til at se alle igen til et sidste farvel,” siger Christopher Buus Lombardi.
Amerikansk mad

Se alle