Fredag den 6. oktober klokken 11 slår Kødstadens Burgerjoint på Otte Ruds Gade for første gang dørene op.
Så er det nu, det burger-glade folk på Trøjborg skal være klar!
Klokken 11 i dag, fredag den 6. oktober, er Kødstadens Burgerjoint på Otte Ruds Gade 47 nemlig klar til at lange de første burgere over disken.
Og der er rigtig god grund til at prøve byens nye burgere af i weekenden – burgerjointen kører nemlig et åbningstilbud, hvor du hele weekenden kan få en single burgermenu, altså en burger, en omgang fritter, dip og en sodavand, til kun 50 kroner.
Friskhakket oksekød og hjemmerøget bacon
Mændene bag burgerjointen er de to slagtersvende Steffen Distler og Jeppe Glatved, der vil trække på deres erfaringer fra slagterfaget, når de skal lave din burger.
“Det betyder blandt andet, at vi vil hakke kød til bøfferne tre til fem gange om dagen, så der altid vil være friskhakket kød i den mængde, der er behov for på dagen. Og så vil vi selv ryge bacon i den rygeovn, vi i forvejen har fra slagterforretningen,” har medejer Steffen Distler tidligere fortalt til Smag Aarhus.
Du kan besøge Kødstadens Burgerjoint hver dag fra klokken 11 til 21 – menukortet kan du lade dig friste af her.