A+ Siam Sushi udvider til Skolegade

SUSHI Aarhus får en ny sushirestaurant, når takeawayen A+ Siam Sushi udvider med en ny restaurant i Skolegade.

Af Mikkel T. Krogh

A+ Siam Sushi på Nørreport har de senere år slået sig godt an som en populær sushitakeaway med rimelige priser, og nu udvider takeawaystedet med sin egen restaurant. Adressen bliver Skolegade 27, og udover sushi kommer menuen til at stå på thaimad.

”For os er kvalitet alfa og omega. Vores kokke er ret så perfektionistiske, og vi bruger kun de bedste råvarer. Sushien bliver som den, vi er kendt for på Nørreport, og thaimaden bliver helt autentisk. For eksempel bliver en del af retterne serveret i varme potter med ild forneden for at holde supperne varme, som man får det i Thailand,” siger medejer Annie Jensen.

Læs også: 5 spitze sushirestauranter i Aarhus

Alle skal kunne være med
Den nye restaurant får plads til op mod 70 spisende gæster, og ejerne lægger op til, at priserne skal være på et niveau, hvor alle kan være med.

”Vi ønsker at skabe et hyggeligt sted, hvor alle er velkomne. Selvom det er kvalitet, behøver det ikke koste en bondegård, og priserne skal være på et niveau, hvor alle kan være med. Vi håber, at alle gæster går fra restauranten en oplevelse rigere,” siger Annie Jensen

Sushirestauranten åbner for gæsterne i starten af februar. Lokalerne rummede tidligere den mexikanske restaurant La Fiesta.

Læs også: Sota Sushi Bar i nye rammer

SPECS
A+ Siam Sushi Restaurant
Skolegade 27
8000 Aarhus C
Åbner i starten af februar