Foto: Bluefin Sushi & Gin

5 lækre steder med sushi i Aarhus

Det er enkelt, det er lækkert, det er sushi! Vi guider dig til fem gode steder i Aarhus med den japanske ret på menuen.

Sushi af eget design

Bluefin Sushi & Gin, Borggade 4, 8000 Aarhus C

Findes dit drømmesushistykke ikke i virkeligheden, er der hjælp at hente hos Bluefin Sushi. Pick’n’mix er et koncept, hvor du selv er arkitekten bag sushien – helt uden selv at skulle fifle med ris og bambusmåtter hjemme i privaten.

Pick’n’mix kan også være en del af ”all you can eat and drink”; for eksempel to timer med øl, vin, udvalgte drinks og sushi ad libitum for 399 kroner.

Frokostversionen uden drikkevarer lyder på 199 kroner i tidsrummet 12.00-16.00. Efter 17.00 er prisen 239 kroner i hverdagen og 259 i weekenden. Bluefins hjerte banker også for god gin, så det er oplagt for dig at smage en god gincocktail eller to, mens du nyder den japanske specialitet. 

Sushi

Hygge i Frederiksgade

A+ Siam Sushi, Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C

På Frederiksgade finder du den lækre restaurant A+ Siam sushi. Her kan du både få a la carte og sushi ad libitum. Hvis du betaler 248 kroner i hverdagen og 10 kroner mere i weekenden, kan du vælge imellem deres mange sushiruller.

De har også et stort udvalg af varme retter som supper, gyoza og bao. Hvis du har mere plads i maven, kan du også slutte aftenen af med en lækker dessert. Prøv for eksempel deres Nutella tiramisu. Mums.

Restauranten på Frederiksgade er utroligt hyggelig, og passer perfekt til en date-night eller hyggelig aften med veninderne. Sushien bliver lavet til bestillingen, og fisken er altid frisk og lækker.

A Siam Sushi

Læs også: 8 spændende spisesteder med delemad

Menuer hos Nori Bar

Nori Bar, Sankt Clemens Stræde 7, 8000 Aarhus C

Nori Bar laver klassisk, lækker sushi i hyggelige omgivelser. Hvis du hellere vil nyde det japanske fusionskøkken hjemme foran fjernsynet, laver de smarte take-away menuer, så du får mest mulig smag for pengene. Her er både til en, to og mange sultne sushi-elskere.

Prisen er ellers 198 for all you can eat i dagtimerne og 238 kroner i aftentimerne søndag-torsdag, ellers er det 258 kroner. Hos Nori Bar har de lækre starters og sticks til at begynde aftenen med, og alle dips er hjemmelavede.

Sushistedet ved Clemens Bro har også et lækkert drinkskort, du kan gå på opdagelse i.

Nori Bar sushi Aarhus

Det nyeste skud på sushi-stammen

Miyagi Sushi, Nørre Allé 16, 8000 Aarhus

Den 1. maj åbnede en helt ny sushirestaurant i Aarhus, som lover, at kvaliteten er helt i top. Miyagi Sushi har samlet dygtige kokke, som har arbejdet på de bedste restauranter rundt i verden. Godt håndværk, passion og stor smag kendetegner deres tilgang.

Miyagi Sushi tilbyder selvfølgelig også det elskede all you can eat-koncept, hvor kun mætheden sætter grænser.

Her kan du både få sushiruller i alle slags, men også bao, gambas pilpil, marinerede krebsehaler og meget andet. Prøv det for 249 i hverdagen, og en 10’er oveni i weekenden.

Læs mere om Miyagi Sushi her: Ny sushirestaurant åbner i dag

Stor rabat på take away

Tapashi, Klostergade 52, 8000 Aarhus C

Centralt i Aarhus ved Klostertorv finder du Tapashi. Som restaurantens navn antyder, kan du udover sushi simpelthen også vælge lækre tapas fra menuen.

Stedet er et oplagt kompromis, hvis du skal spise ude med en sushifornægter (de findes, selvom det er overordentligt svært at tro!) Desuden har Tapashi mange muligheder for vegetarisk sushi.

Der er flotte 30 procent rabat på take away samt gode rabatter på all you can eat and drink, når de indtages i huset. For at hindre madspild ved all you can eat har Tapashi en pris på 10 kroner per stykke sushi, hvis mere end tre stykker er ladt tilbage på tallerkenen. Ingen grund til fråds.
Sushi

Se alle